Stiri mondene

Adele, prima fotografie cu iubitul ei, Rich Paul! Cum s-au fotografiat cei doi

Adele, prima fotografie cu iubitul ei, Rich Paul! Cum s-au fotografiat cei doi
Adele, prima fotografie cu iubitul ei, Rich Paul! Cum s-au fotografiat cei doi [Sursa foto: Instagram]
Adele și Rich Paul și-au oficializat relația! Artista a publicat pe rețelele sociale prima fotografie cu iubitul ei. În ce ipostază s-au fotografiat cei doi?!

Adele și Rich Paul trăiesc o frumoasă poveste de iubire! De-a lungul timpului, cei doi au fost surprinşi împreună de mai multe ori, însă nu şi-au confirmat niciodată relația. Îndrăgita artistă a revenit în atenția presei mondene după ce a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu sportivul american Rich Paul, iar în dreptul ei a pus o inimoară roșie. Cântăreața și partenerul ei de viață au participat la nunta sportivului Anthony Davis împreună, ocazie cu care au dat cărţile pe faţă, asumându-şi că sunt un cuplu.

Conform surselor apropiate, Adele și Rich Paul  se înțeleg de minune, având o relație relaxată.

Au prieteni în comun, iar asta a fost plăcut pentru amândoi. Se simte bine, se distrează. Adele s-a relaxat foarte mult. Nu mai este atât de reținută cum era în perioada căsniciei", a spus sursa.

Adele, prima fotografie cu iubitul ei, Rich Paul! Cum s-au fotografiat cei doi
Adele si Rich Paul[Sursa foto: Instagram]

Rich Paul este unul dintre cei mai apreciați impresari din NBA, avându-i în portofoliu pe LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall. Conform presei mondene, sportivul american ar avea o avere estimată la 46 milioane de dolari.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Adele lansează un nou album

Noul album, al cărui titlu nu a fost încă stabilit, ar fi trebuit să apară anul trecut, dar, din nefericire, lansarea a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Ultimele speculații apărute în presa internațională, indică o posibilă lansare în decembrie, în perioada Crăciunului. 

Noul album al lui Adele este cel mai așteptat material al anului. Trebuia să apară de mult, dar casa ei de discuri vrea ca albumul să fie lansat înainte de Crăciun, pentru a putea programa un concert în Vegas.".