Stiri mondene

Adele iubește din nou! A fost văzută în public cu Rich Paul, agentul lui LeBron James

Adele iubște din nou! A fost văzută în public cu Rich Paul, agentul lui LeBron James
Adele i-a pus „Hello” unui nou iubit după ce a finalizat divorțul. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți împreună la un meci NBA.

Adele a fost văzută alături de noul ei iubit, Rich Paul, la al cincilea joc de baschet din finala NBA. Potrivit tabloidelor, cei doi ar ieși din luna mai a acestui an.

„Cu siguranță sunt împreună”, confirmă o sursă pentru același tabloid, după ce imaginile de la meciul de sâmbătă au împânzit Internetul.

Adele iubște din nou! A fost văzută în public cu Rich Paul, agentul lui LeBron James

După ieșirea lor publică, Brian Windhorst de la ESPN, a dat vestea pe The Lowe Post, spunându-le ascultătorilor că Paul și-a adus „prietena la joc pentru a sta lângă LeBron".

Rich Paul este fondatorul Klutch Sport Group și președintele UTA Sports. Despre el se spune că a fost anterior într-o relație serioasă cu fosta soție a lui Tobey Maguire, Jennifer Meyer. Pe lângă LeBron, acesta îi mai reprezintă, de asemenea, pe Ben Simmons, Anthony Davis, Lonzo Ball și mulți alții. 

Adele iubște din nou! A fost văzută în public cu Rich Paul, agentul lui LeBron James

Cât despre Adele, în trecut, artista a mai fost văzută alături de Skepta la cumpărături, iar de atunci, neagă vehement că ar avea o relație. 

Adele a fost căsătorită cu Simon Koneck

Adele s-ar fi căsătorit în secret cu Simon Koneck în 2017, însă au divorțat doi ani mai târziu, după o relație care a durat șapte ani. Procesul de divorț al celor doi s-a încheiat abia în luna martie a acestui an, cei doi împărțind custodia fiului lor.