Stiri mondene

Adela Popescu, dezamăgită de vacanța la munte alături de Radu Vâlcan și cei trei copii! Ce a pățit, de fapt, vedeta: „Nu mai venim”

Adela Popescu, dezamăgită de vacanța la munte alături de Radu Vâlcan și de copii
Adela Popescu, dezamăgită de vacanța la munte alături de Radu Vâlcan și de copii [Sursa foto: Facebook]
Adela Popescu și-a făcut bagajele și a plecat cu familia la munte! Motivul pentru care soția lui Radu Vâlcan nu vrea să mai repete experiența!

Adela Popescu și Radu Vâlcan se numără printre cuplurile de vedete ce au luat decizia de a avea un weekend liniștit și departe de agitația Bucureștiului. Prezentatoarea TV a plecat la munte alături de familia ei, însă se pare că nu a decurs totul așa cum se aștepta. Soția lui Radu Vâlcan a împărtășit cu fanii de care se bucură în mediul online fiecare moment petrecut în minivacanță. Fără a ezita, alături de mai multe fotografii pe care le-a postat pe rețelele sociale, Adela Popescu a explicat că nu are de gând să mai facă o vacanță la munte până când cei trei băieți nu mai

cresc.

Adela Popescu, dezamăgită de vacanța la munte alături de Radu Vâlcan și de copii
Adela Popescu, dezamăgită de vacanța la munte alături de Radu Vâlcan și de copii[Sursa foto: Facebook]

„A fost superb, dar până nu împlinesc zece ani copiii, mă gândesc să nu mai venim!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Citeste si: Radu Vâlcan, surpriză neașteptată pentru Adela Popescu! Cum și-a surprins soția: ”Cel mai romantic gest pe care l-a făcut”

Un urmăritor se întreabă până: ”Când împlinesc toți zece ani?”, iar Adela Popescu a ținut să menționeze că doar:  ”Cel mic”.

Și celelalte mămici din showbiz-ul românes i-au fost alături și i-au comentat la postare. „ Vezi, dacă schiați și voi, altfel stătea treaba! , i-a replicat Simona Gherghe, în timp ce Adelina Pestrițu a pus în dreptul imaginii mai multe emoticoane care râd, semn că și ele cunosc bine „situația”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Cum reușește Adela Popescu să îmbine jobul cu meseria de mamă?!

Meseria de părinte este grea, însă cu dedicare, implicare și iubire obstacolele sunt înfruntate cu succes. În cadrul unui interviu, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor cum reușește să îmbine jobul cu meseria de mamă.

Citeste si: Prin ce a trecut Adela Popescu, înainte să revină pe micile ecrane: ”Mă trezeam noaptea cu un gol în stomac”

  Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă. Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că atunci începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a spus Adela Popescu.

Citește continuarea aici!