Stiri mondene

Prin ce a trecut Adela Popescu, înainte să revină pe micile ecrane: ”Mă trezeam noaptea cu un gol în stomac”

Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină pe micile ecrane
Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină pe micile ecrane [Sursa foto: Facebook]
Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor prin ce momente a trecut înainte să revină pe micile ecrane. Ce confesiuni a făcut prezentatoarea de televiziune?!

Adela Popescu și-a încărcat bateriile după ce a născut pentru a treia oară și a revenit cu forțe proaspete pe micile ecrane. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit fanilor din mediul online prin ce momente dificile a trecut înainte să revină la cârma emisiunii pe care a moderat-o ani la rând. Conform spuselor sale, faptul că este mamă a trei copii, unul fiind foarte mic, a făcut-o pe îndrăgita actriță să-și facă griji în privința modului în care se va descurca.

Din fericire, soția lui Radu Vâlcan a reușit să se relaxeze în fața camerelor de filmat și a uitat de toate grijile. 

Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină pe micile ecrane
Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină pe micile ecrane[Sursa foto: Facebook]

„Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile.

Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arat vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat.”, 
a scris Adela Popescu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Cove, anunț neașteptat: ”S chimbările fac parte din viața noastră”  

Nimeni nu se aștepta ca Gabriel Coveșanu să predea ștafeta colegei sale Adela Popescu pentru a prezenta emisiunea care a consacrat-o în ultimii ani. Chiar dacă bucuria a fost mare la aflarea veștii că soția lui Radu Vâlcan revine pe micile ecrane, aceasta nu va mai prezenta emisiunea alături de colegul ei, Cove. Actorul nu a oferit prea multe detalii despre motivele retragerii și i-a asigurat pe fani că îl vor vedea în alte proiecte. 

Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină pe micile ecrane
Cove și Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.  A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove.