Stiri mondene

Adela Popescu, despre rolul de mămică a trei copii: ”Îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să...”

Adela Popescu, despre rolul de mămică a trei copii
Adela Popescu a dezvăluit care sunt cele mai dificile momente atunci când ești mamă pentru trei copii. Ce mărturisire a făcut soția lui Radu Vâlcan?!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți pentru a treia oară! Recent, frumoasa prezentatoare TV le-a povestit fanilor din mediul online despre rolul de mămică. Conform spuselor sale, îndrăgita actrță se simte, uneori, depășită de rolul de mămică, însă nu lasă niciodată ”garda” jos. Totodată, soția lui Radu Vâlcan a ținut să precizeze că nu este deloc o treabă ușoară, ba chiar foarte solicitantă, stresantă, însă tot timpul una frumoasă. Adela Popescu este de părere că fiecare copil are nevoie de un timp anume petrecut doar el cu părinții, astfel încât să se simtă iubit și apreciat. 

Adela Popescu, despre rolul de mămică a trei copii

”Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm. Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav. (...)  Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii, dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu, despre rolul de mămică a trei copii

Motivul pentru care Adela Popescu nu își scoate bebelușul afară

În continuare, Adela Popescu le-a mărturisit urmăritorilor săi care este motivul principal pentru care nu își scoate bebelușul afară, în soare. Prezentatoarea TV susține că există posiblitatea ca pielea lui să sufere, chiar și în condițiile în care ar sta la umbră. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

„Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare (n.r.pe bebeluș). Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate. Pur și simplu nu se poate respira afară. Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră”, spune Adela Popescu pe InstaStory.