Stiri mondene

Adela Popescu, despre complicațiile cu care se confruntă înainte de a naște cel de-al treilea copil

Adela Popescu, despre complicațiile cu care se confruntă înainte de a naște cel de-a treilea copil
Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme se confruntă înainte de a naște. Ce dezvăluiri a făcut soția lui Radu Vâlcan?!

Radul Vâlcan și Adela Popescu trăiesc cele mai frumoase momente. Mai este puțin până când familia lor se va mări cu încă un membru. Deși este mamă a doi băieți, însă pentru a treia sarcină, frumoasa actriță are emoții foarte mari. Adela Popescu se teme puțin din cauza situației epidemiologice, știind că va avea o naștere grea din cauza unor probleme pe care le are la coloană. Invitată în cadrul nei emisiuni, soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că aceste complicații la coloană îi vor agrava contracțiile.

Adela Popescu, despre complicațiile cu care se confruntă înainte de a naște cel de-a treilea copil

„Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu.  Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a dezvăluit Adela Popescu.

Adela Popescu se izoleze în ultimele două săptămâni de sarcină

În continuare, Adela Popescu  a susținut că înainte cu două săptămâni de a naște, aceasta va sta în izolare pentru a evita pe cât posibil situația în care s-ar infecta cu COVID-10.

Adela Popescu, despre complicațiile cu care se confruntă înainte de a naște cel de-a treilea copil

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez ”, a mai spus Adela Popescu.