Stiri mondene

Adda, umilită de CRBL: ”M-am întors plângând”. Cum s-ar fi comportat artistul în perioada în care au colaborat

Adda, umilită de CRBL
Adda, umilită de CRBL [Sursa foto: Instagram]
Adda a povestit cum a fost umilită de colegul său de breaslă, CRBL. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști?

Adda, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a făcut dezvăluiri în cartea autobiografică pe care a lansat-o recent despre relația tensionată pe care a avut-o cu CRBL în perioada în care au colaborat. Cântăreața susține că artistul a umilit-o, iar după trei ani i-a cerut scuze printr-un mesaj pe care i l-a trimis pe telefon. Adda a povestit că, în timpul colaborării, CRBL avea obiceiul să lanseze piese fără să o anunțe, la multe concerte nu o chema și nu-i spunea nici despre evenimentele la care urma să fie premiați.

Conform spuselor sale, picătura care a umplut paharul a fost un concert la care nu a lăsat-o să urce pe scenă.  

CRBL
CRBL[Sursa foto: Instagram]

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emmisiune) Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL.

Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra referenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. (…) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.”
, a povestit Adda.

Adda, despre situațiile dificile cu care s-a confruntat 

Ultimul an a fost unul dificil pentru Adda, având în vedere diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor și tratamentul pe care este nevoită să îl urmeze. Recent, cântăreața a recunoscut că a fost nevoită să consulte un specialist în parapsihologie, după ce a trecut prin mai multe experiențe neobișnuite.

Citește și: Veste bună pentru fanii Addei! Artista a primit prima carte tipărită: „Simt o explozie de sentimente”

Adda
Adda[Sursa foto: Instagram]

Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul.", a povestit Adda.

Citește continuarea aici.