Lansări muzicale

ADDA a lansat piesa ”Doctorii”

ADDA - Doctorii
ADDA - Doctorii [Sursa foto: Instagram]
„Doctorii” este numele primului single din seria de trei piese pe care ADDA a pregătit-o pentru fani. Iată cum sună și cum arată videoclipul.

Noua piesă ”Doctorii” este compusă de ADDA alături de Lucian Nagy, Robert Toma, Georgian Idriceanu și produsă de Lucan Nagy alături de Robert Toma. Single-ul prezintă prin muzică și versuri anii plini de decepție, durere, amăgire, dar și putere. 

Adda, despre noua piesă: „S -a lansat un an și jumătate din viața mea”

”Azi nu s-a lansat o piesă cu un clip de patru minute.

S-a lansat un an și jumătate din viața mea. Amplificat de oboseala sufletească din ultimele două decenii. Amplificat de tot ce am negat, de tot ce am alungat. Ce nu mi-am permis să simt. Pentru că scopul era mereu mai mare. Băgând tot timpul mizeria sub covor, dar fiind atentă și în gardă ca nu cumva să se miște. Până când, au zburat toate covoarele și m-am trezit plină de praf, din cap până în picioare. Și nu am avut de ales decât să fac curățenie. REAL. Dar până să fac curat lună, am trecut prin iad, prin întuneric. Legată la ochi, loveam în toate direcțiile, dar niciodată nu nimeream ținta. Mă luptam cu un dușman invizibil numit boală. Apoi m-am luptat cu mine ca să-l accept când a devenit vizibil. Și-apoi, mi-am amintit că doar cu iubire pot să vindec" , a declarat ADDA.

Citește și: ADDA a lansat piesa „Ploaia Care Vine”- VERSURI aici