Stiri

Miley Cyrus, pregatită să spună tot adevărul din spatele căsniciei cu Liam Hemsworth: "Era o relație toxică. Toata lumea a dat vina pe ea pentur divorț!"

 Miley Cyrus, pregatită să spună tot adevărul din spatele căsniciei cu Liam Hemsworth:
Miley Cyrus, adevarul din spatele căsniciei cu Liam Hemsworth [Sursa foto: Hepta]
Miley Cyrus trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. A lansat două hituri de pe noul ei album - Flowers and Muddy Feet - și a sărbătorit lansarea noului ei album Endless Summer Vacation.

Cântăreața și actorul s-au cunoscut în adolescență când au lucrat împreună la filmul „Ultimul cântec”. De acolo a luat naștere o relație de 10 ani cu mai multe despărțiri și împăcări. În 2012 s-au logodit, dar nu s-au căsătorit până în Ajunul Crăciunului 2018, cu o ceremonie intimă la domiciliul lor împreună cu familia. A fost o nuntă de basm, dar totul s-a încheiat la 8 luni după „da, vreau” și s-au despărțit oficial din 2020.

La acea vreme, unii apropiați ai lui Cyrus au susținut că ea nu a vrut să pună capăt căsniciei lor și că era dispusă să facă totul pentru a se împăca.

Dacă trecem în revistă toate melodiile pe care Miley Cyrus le-a dedicat lui Liam Hemsworth, ne putem face o idee despre toate etapele prin care a trecut relația lor. Până să ajungă la „Flowers”, cel mai recent single al lui Miley, un întreg imn la iubirea de sine.

Citește și: Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu Jennifer Lawrence? Rochia aurie purtată de artistă în videoclipul piesei "Flowers” a dezvăluit misterul

Liam Hemsworth și Miley Cyrus[Sursa foto: Facebook]

Miley Cyrus este gata să spună tot adevărul din spatele căsniciei cu Liam Hemsworth

„Toată lumea o învinovăţea pentru divorţ şi o numea acest copil sălbatic, dar nu era corect”, a declarat un apropiat.

„Relaţia şi căsătoria lor au fost toxice, iar ea avea inima zdrobită”.

Sursa a mai menționat că anii care au urmat după despărțire i-au dat lui Cyrus „timp să proceseze și să se vindece”, lăsându-o pregătită să „spună partea ei de poveste”.

Citește și: Miley Cyrus, dată în judecată de fostul sot, Liam Hemsworth? Single-ul "Flowers" i-ar cauza actorului numai probleme

Miley Cyrus[Sursa foto: Facebook]

Hemsworth nu a făcut niciun comentariu public legat de noul album al artistei. Atât el, cât și Cyrus au trecut mai departe. Cyrus se întâlnește cu  Maxx Morando, în timp ce Hemsworth a fost cu modelul Gabriella Brooks.