Stiri

Actrița Reese Whiterspoon divorteaza după 12 ani de mariaj

Actrița Reese Whiterspoon divorteaza după 12 ani de mariaj
Actrița Reese Whiterspoon divorteaza [Sursa foto: Facebook]
Actrița americană cunoscută pentru rolul principal din Legally Blonde, Reese Witherspoon și-a anunțat divorțul de Jim Toth prin intermediul rețelelor de socializare.

Anunțul a fost făcut la două zile distanță de aniversarea a 12 ani

Oamenii au reacționat rapid, deoarece este un caz foarte asemănător cu Pique cu Shakira, care a avut și ei 12 ani de relație.

Cuplul s-a întâlnit la o petrecere în urmă cu aproximativ 13 ani. Au avut o relație secretă care a ieșit rapid la iveală. Reese Witherspoon a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe din 1999 până în 2008 și au doi copii- o fiică, Ava Elizabeth, 23 de ani, fiul Deacon, 19 ani. 

Reese Witherspoon s-a căsătorit cu Jim Toth pe 26 martie 2011, după un an de relație, iar fiul lor, Tennessee, s-a născut în septembrie 2012.

Decizia de a divorța de soțul ei, managerul de talent Jim Toth, a venit după ce actrița și-a dat seama că nu mai are nimic de-a face cu el și a anunțat public despărțirea pe Instagram.

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

Actrița Reese Whiterspoon divorteaza[Sursa foto: Instagram]

”Vrem să facem un anunt personal. După multă considerație, am luat dificila decizie de a divorța. Am trăit niște ani minunați împreună și mergem mai departe privind cu dragoste și respect către tot ceea ce am căldit împreună. Cea mai mare prioritate sunt acum fiul nostru, familia noastră, în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste lucruri nu sunt niciodată ușoare și sunt personale.

Am aprecia din inimă respectarea intimității familiei noastre în aceste momente”, au anunțat ce doi soți.

Citește și: Laurențiu Cazan a răbufnit la adresa societății în care trăim: „M-a întrebat pe mine cineva ce fac eu cu adevărat?”. Iată ce l-a revoltat pe artist

Actrița Reese Whiterspoon divorteaza[Sursa foto: Facebook]

Presa internațională a spus că Reese și viitorul ei fost soț rămân prieteni și vor continua să împartă custodia copiilor lor.

Surse apropiate celor doi spun că Reese îl adoră pe Jim, subliniind că nu ar fi putut găsi un tată vitreg mai bun pentru a-și îngriji copiii din prima ei căsătorie. Se pare că relația lor a trecut de la una romantică la una platonică de-a lungul timpului și au ajuns la concluzia că cel mai bine este pentru ei să divorțeze.