Stiri mondene

Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

Raluca Badulescu a fost luata la intrebari de Denise Rifai
Denise Rifai a luat-o la intrebari pe Raluca Badulescu
Noul sezon “Bravo, ai stil!” începe duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, la Kanal D2, odată cu lansarea noii stații de televiziune

Mai este foarte puțin până la lansarea postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon “Bravo, ai stil!, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00! În așteptarea acestui super eveniment, Denise Rifai a făcut o vizită surpriză în platoul “Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor ei succes în noul sezon și pe noua stație de televiziune, Kanal D2.

Celebra prezentatoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” nu a pierdut ocazia de a le pune “temutele” întrebări roșii juraților emisiunii.

Raluca Badulescu a fost intrebata ce are in poseta
Ce are in poseta Raluca Badulescu

Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii și s-au conformat atmosferei “roșii” impuse cu grație și umor de carismatica lor interlocutoare.

La întrebarea “Ce ai în poșetă?”, Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru și i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit.

“Boamboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii…  orice doreșți! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!”, a spus cea supranumită “Regina Regească”.

Maurice a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul “Bravo,  nu  ai stil”, dar pentru el e important cine anume dă calificativul.   “Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult că să-ți ascult părerea”, a spus Maurice Munteanu.

Denise Rifai la Bravo, ai stil!
Celebra prezentatoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” nu a pierdut ocazia de a le pune “temutele” întrebări roșii juraților emisiunii

Alexandru Abagiu a dezvăluit care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură.

“Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult <glet> pe suprafața ei, ai o sclipire specială”, a răspuns acesta.

Impresionată de vizita în platoul “Bravo ai stil!”, Denise Rifai le-a urat colegilor săi succes pe Kanal D2, noua stație TV care va emite din 2 aprilie.

“A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul <Bravo, ai stil!>. Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2!  Am foarță mare încredere în acest proiect (<Bravo, ai stil!>)”,  a spus Denise Rifai.

  Nu pierdeți, duminică, 2 aprilie, de la 19:00, marea lansare Kanal D2 cu o ediție specială “Bravo ai stil!”, ce deschide cel de-al optulea sezon al indrăgitului show.