Stiri mondene

Are sau nu Loredana Groza operații estetice?! Artista a spus adevărul: ”Cu toții ne transformăm”

Are sau nu Loredana Groza operații estetice?! Artista a spus adevărul: ”Cu toții ne transformăm”
Are sau nu Loredana Groza operații estetice?! Artista a spus adevărul: ”Cu toții ne transformăm” [Sursa foto: Instagram]
Loredana Groza a făcut noi dezvăluiri despre operațiile estetice. A trecut sau nu artista pragul medicului estetician?!

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România! De-a lungul anilor, artista a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice. În cadrul unui interviu, Loredana Groza le-a dezvăluit fanilor care este secretul frumuseții sale, mai mult, frumoasa vedetă a negat încă o dată că ar avea vreo intervenție chirurgicală de înfrumusețare.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”,  a povestit Loredana Groza.

Are sau nu Loredana Groza operații estetice?! Artista a spus adevărul: ”Cu toții ne transformăm”
Are sau nu Loredana Groza operații estetice?! Artista a spus adevărul: ”Cu toții ne transformăm”[Sursa foto: Instagram]

Loredana Groza: „O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri”

În continuare, Loredana Groza a ținut să precizeze că pune mare preț pe îngrijirea zilnică, pe sport, mâncare simplă, gânduri pozitive și meditație.

Are sau nu Loredana Groza operații estetice?! Artista a spus adevărul
Are sau nu Loredana Groza operații estetice?! Artista a spus adevărul[Sursa foto: Instagram]

„Cu toții ne tranformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici", a mai adăugat îndrăgita artista.