Stiri mondene

Theo Rose, surprinsă în ipostaze romantice alături de Anghel Damian. Săruturi pătimașe dis de dimineață

Theo Rose, surprinsă în ipostaze romantice alături de Anghel Damian
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose a fost surprinsă în ipostaze romantice cu un alt bărbat. Iată imaginile cu cei doi sărutându-se

Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte și a fost surprinsă sărutându-se cu regizorul serialului „Clanul”, Anghel Damian. Vezi aici imaginile care au șocat fanii artistei. 

Citeste si: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și se iubește cu actorul Anghel Damian. Primele declarații: „Alex știa de existența lui Anghel”

Theo Rose formează un cuplu cu regizorul filmului „Clanul”, Anghel Damian. Cei doi, surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau

După o relație de aproape 5 ani, Theo Rose și Alex Leonte au decis să o ia pe drumuri separate. Vestea a părut după ce cântăreața a fost suprinsă în ipostaze romantice cu un alt bărbat. Este vorba despre regizorul serialulu „Clanul”, în care joacă artista, Damian Anghel în vărstă de 31 de ani. Cum o astfel de producție implică multe ore de muncă, nu a fost greu pentru cei doi să se îndrăgostească.

Theo Rose, surprinsă în ipostaze romantice alături de Anghel Damian. Săruturi pătimașe dis de dimineață
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: cancan]

Theo Rose a fost surprinsă, dis-de-dimineață pe o stradă din capitală, sărutându-se cu Anghel Damian, iar imaginile apărute în presă i-a șocat pe fanii artistei pentru că nu mai știau nimic de situația amoroasă a sa. Theo Rose a declarat într-o postare pe Instagram că voia să le spună fanilor despre situația ei amorosă, dar nu acum. Artista voia să își țină noul iubit cât mai discret și să vorbească despre acest subiect când s-ar fi simțit pregătită, dar imaginile surprinse cu cei doi au făcut senzație. 

Theo Rose, surprinsă în ipostaze romantice alături de Anghel Damian. Săruturi pătimașe dis de dimineață
Theo Rose[Sursa foto: cancan]

Imaginile îl surprind pe Anghel Damian cum își strânge iubita în brațe și o sărută pasional. Cei doi par foarte îndrăgostiți și cu siguranță nu ar mai fi trecut mul timp până ce idila celor doi ar fi fost descoperită de presă. Așa că avem de-a face cu un nou cuplu în showbiz format din doi oameni frumoși, tineri și de succes.

Cum a ajuns Theo Rose să joace în serialul „Clanul”?

Theo Rose a povestit cum a ajuns să joace în serialul „Clanul” și cum este această experiență pentru ea: „ Probabil, corespundeam ca trăsături fizice personajului pe care îl joc, în serial. Așa că s-au gândit să mă cheme. Treaba e că m-am dus fară niciun fel de așteptare și uite că am reușit să obțin rolul ăsta, care e unul asemănător cu mine, ca persoană, din multe puncte de vedere”.

Artista a mai mărturisit și că dintotdeauna îsi dorea să facă actorie, iar serialul i-a dat șansa să fure meserie de la alți mari actori: „ Știam că am înclinație către zona asta, doar că niciodată nu am primit ocazia de a mă dezvolta. Așa tare și rapid pentru că aici nu e timp să bâjbâi. Aici e nevoie ca eu să dau randament și asta se întâmplă, repede, pentru că joc cu actori foarte mari sau cu actori foarte buni din generația mea. Am nevoie să progresez rapid. Am parte de susținere”.