Stiri mondene

Deea și Dinu Maxer, despărțiți, dar împreună! Vor continua să împartă aceeași scenă, în ciuda faptului că nu mai sunt soț și soție. Ce condiții au impus în turneele comune

Deea și Dinu Maxer, despărțiți, dar împreună
Deea și Dinu Maxer
Deea și Dinu Maxer s-au despărțit la finalul lunii martie, dar cu toate aceastea, cei doi vor colabora pe partea profesională, cel puțin în următoarea perioadă.

Anunțul care a zguduit lumea mondenă în urmă cu câteva săptămâni a fost acela că Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. După 18 ani de iubire, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și fiecare să-și vadă de planurile pe care le are. Deși au decis să divorțeze, artistul și mama copiior săi vor continua să lucreze împreună, în ciuda faptului că nu mai sunt soț și soție.

Reporterii Playtech Știr i au aflat, în exclusivitate, de la organizatorii de evenimente, onorariul lor, la show-uri, dar și ce condiții au impus în turneele comune. 

„Deea și Dinu au câteva nunți și zile de oraș, luate împreună, în lunile mai și iunie. În luna iunie, foștii soți vor avea și un miniturneu de trei zile, în 3 orașe din țară. Și vor lua evenimente, în continuare, când vor fi solicitați.

Formează un cuplu de prezentatori solicitați, datorită profesionalismului, pe evenimente private. Însă, au anunțat că, la evenimente, vor ajunge separat și că nu vor cazare împreună. Deea și Dinu au solicitat camere separate, în turneu. Onorariul lor, împreună, este de 1.000 de euro, iar al solistei Deea este de 500 de euro, pentru show-ul oriental”
.

Deea și Dinu Maxer, despărțiți, dar împreună!
Deea și Dinu Maxer

”Andreas și Dinu vor susține spectacolele de pe Litoral, în aceeași locație, unde de ani de zile mergeau împreună.

Iar Deea va avea show-uri de muzică și de dans oriental, în continuare, în casinouri, cluburi tematice, pe plajă și la evenimente private. Solicitarea, în show-urile de muzică orientală ale solistei Deea, a crescut foarte mult, odată cu divorțul. Ea nu e dansatoare, e solistă de muzică orientală, cântă, de 17 ani, în română și în arabă, și completează show-urile cu dans oriental. Deea și Dinu nu au impresari, ei și-au gestionat mereu singuri managementul”, au mai declarat, exclusiv pentru sursa menționată mai sus, apropiații lor.

Citește și: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat

Deea și Dinu Maxer, despărțiți, dar împreună
Deea și Dinu Maxer

Deea, despre planurile de viitor alături de Dinu Maxer: „ Noi am divorțat, noi nu ne-am certat”  

Totodată, Deea și Dinu Maxer mai au și un business cu produse cosmetice la care de asemenea vor colabora și pe mai departe, cu toate că nu în calitate de soț și soție, ci de parteneri de afaceri, după cum a mai spus Deea. Ea a mărturisit că dacă au divorțat asta nu înseamnă că s-au certat, astfel că își pot face treaba foarte bine din punct de vedere profesional.

Deea și Dinu Maxer, despărțiți, dar împreună
Deea și Dinu Maxer

Citește și: Ce facultate a terminat Dinu Maxer: A lăsat deoparte o meserie extrem de bănoasă pentru scenă

„Proiectele mele cu Dinu merg înainte, avem spectacole luate și antamate, iar business-ul pe care îl dezvoltăm împreună pe partea de promovare și de vânzare de produse cosmetice și de wallness din compania din care facem parte, în continuare lucrăm și pe partea asta împreună. Noi am divorțat, noi nu ne-am certat”, a spus Deea Maxer, pentru   Spynews.ro.