Stiri mondene

„A fost un abuz din partea sistemului. Au pus la îndoială calitățile de părinte”. Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza celebrei scene din „Basic Instinct”

Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza celebrei scene din „Basic Instinct”
Sharon Stone  [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Sharon Stone a ajuns să piardă custodia fiului ei din cauza unei scene celebre din „Instinct primar”. Actrița a suferit ani la rând din cauza imaginilor din film.

Sharon Stone, una dintre cele mai apreciate actrițe din întreaga lume, a pierdut custodia copilului, susținând că judecătorii ar fi făcut un abuz, dar și că ei i-au fost puse la îndoială calitățile de mamă. Într-o apariție la podcastul Iheart „Table for Two With Bruce Bozzi”, Sharon Stone a dezvăluit că lupta pentru băiatul pe care l-a adoptat împreună cu fostul ei partener Phil Bronstein a fost serios afectată de apariția sa în pelicula din 1992,  judecătorul întrebând la momentul respectiv dacă „acest băiețel” știe că mama sa a jucat în filme provocatoare.

La vremea aceea, băiețelul avea doar 4 ani. 

Citește și: Gerard Pique s-a săturat de umilințe. Fostul fotbalist al Barcelonei va lua măsuri legale împotriva Shakirei și a melodiilor ei

„Mi-am pierdut custodia copilului. Judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, pe puiul meu mic, dacă știe că mama lui face filme cu scene sexuale. A fost un abuz din partea sistemului.

Au pus la îndoială calitățile de părinte sunt doar pentru că am făcut acel film”
, a mărturisit Sharon Stone.

Scena care i-a creat probleme lui Sharon Stone
Scena care i-a creat probleme lui Sharon Stone

Stone a continuat, făcând referire la scena de interogatoriu din Basic Instinct, în care pune picior peste picior: "Oamenii se plimbă fără haine pe ei deloc la televiziunea obișnuită acum, iar voi ați văzut poate cam o șaisprezecime de secundă de posibilă nuditate a mea- și am pierdut custodia copilului meu".

Citește și: Sharon Stone este răvășită de durere! Actrița i-a adus un omagiu emoționant regretatului ei frate după moartea sa subită: ”Am avut o pierdere mare”- VIDEO

Fiul celebrității are acum 22 de ani, iar de-a lungul timpului, Stone a primit drepturi de vizită fiului ei. Decizia judecătorului a contribuit la internarea ei la spital mai târziu în acel an, cu probleme cardiace.

„Mi-a frânt inima. Mi-a rupt literalmente inima”, a adăugat Sharon Stone.

Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza celebrei scene din „Basic Instinct”
Sharon Stone 

Sharon Stone a avut de suferit după scenele din „Basic Instinct”

Celebra actriță a devenit un simbol al Hollywood-ului după apariția sa în filmul „Instinct primar” din 1992, însă aceeași producție i-a distrus viața personală. Sharon Stone susține că nu i-a fost ușor să joace rolul respectiv. Vedeta descrie experiența ca fiind una înspăimântătoare. Deși toată lumea credea că era fericită pentru succesul ei, actrița nu se simțea așa.

Citește și: Sharon Stone se va opera după ce a primit un diagnostic greșit. Actrița a fost la un pas de moarte

„Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol? Cât de sfâșietor? Cât de înspăimântător? Să încerc să duc lun sfârșit acest film complex, care spărgea toate barierele și împotriva căruia toată lumea protesta. Am dat o audiție pentru rol timp de nouă luni. L-au oferit altor 13 persoane și acum se râde de mine? Îmi doream să dispar din fața lor”, a spus actrița.

Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza celebrei scene din „Basic Instinct”
Sharon Stone

În anul 2022, celebra actriță și-a lansat cartea de memorii, „The Beauty of Living Twice”, în care a susținut că Paul Verhoeve, regizorul filmului, a păcălit-o să se expună în scena respectivă. Actrița a precizat că nu a știut nicio clipă că imaginile cu ea goală vor fi folosite. A aflat acest lucru abia atunci când a fost la o proiecție alături de câțiva avocați.