Stiri mondene

Sharon Stone este răvășită de durere! Actrița i-a adus un omagiu emoționant regretatului ei frate după moartea sa subită: ”Am avut o pierdere mare” - VIDEO

Sharon Stone i-a adus un omagiu emoționant regretatului ei frate
Sharon Stone [Sursa foto: Captură video]
În lacrimi, Sharon Stone îi aduce un omagiu regretatului ei frate, Patrick Joseph Stone, și împărtășește aprecierea ei pentru cei care au trimis dragostea și sprijinul.

Sharon Stone (64 de ani) trece prin momente dificile. Actrița de la Hollywood și-a pierdut fratele, la nici un an de la moartea nepotului de 11 luni.  Prin intermediul unui filmuleț postat în mediul online, producătoarea de film și-a deschis sufletul și a vorbit despre „durerea nemăsurată” în timp ce îi aduce în lacrimi un omagiu fratelui Patrick după moartea sa subită la vârsta de 57 de ani.

Citește și: Rihanna nu a fost plătită pentru spectacolul de la pauza Super Bowl. Gafele pe care le-au observat fanii la reprezentația artistei: ”Incredibil cum a putut să facă asta”

Sharon Stone i-a adus un omagiu emoționant regretatului ei frate
Sharon Stone 

"Ca orice familie, vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul dumneavoastră în această perioadă de durere incomensurabilă și apreciem toate mesajele de condoleanțe. Da, am avut o pierdere uriașă în ultimii doi ani, așa cum ați avut și mulți dintre voi. Și înțelegem foarte mult că pierderile sunt ale noastre aici pe Pământ Patrick a fost tatăl lui River pe care l-am pierdut anul trecut la 11 luni", a spus Sharon Stone.

Citește și: „Sunt o marionetă!” Gerard Pique, primele declarații despre relația cu Clara Chia Marti

Actrița din Basic Instinct a încheiat clipul spunând: "Vă mulțumesc foarte mult pentru dragostea și sprijinul pe care ni le arătați si vă rugam să continuați să fiți amabili. Vă mulțumesc".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon Stone, imagini emoționante cu regretatul său frate

La scurt timp după, Sharon a postat o serie de fotografii cu răposatul ei fratele ei, cu legendă: „ RIP fratele meu Patrick Joseph Stone”. Una dintre imagini o arăta pe Sharon, în vârstă de 64 de ani, cu brațul înfășurat în jurul umerilor lui Patrick, în timp ce stăteau afară, în lumina soarelui. În cea de-a doua clipă, Patrick a zâmbit camerei în timp ce stătea pe canapea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Postarea a venit la doar câteva ore după ce un birou al legistei din Pennsylvania a declarat pentru TMZ că Patrick a murit pe fondul unei lupte cu o boală de inimă. Soția lui, Tasha, a vorbit mai târziu despre moartea lui Patrick, spunând: „Inima mea simte că mi-a fost smulsă din piept. Patrick a mers să fie cu dulcele nostru River... Nu știu ce altceva să spun, el era lumea mea. ”.

Citește și: Cansu Dere: Adevărul din spatele dispariției protagonistei din serialul "Infidelul" în urma cutremurelor din Turcia, potrivit unui jurnalist turc

Ea a continuat: „ Nu sunt sigură cum ar trebui să arate viața fără soțul meu lângă mine și, sincer, nu vreau, dar bineînțeles că o voi face. Sper doar să stai mereu alături de mine, veghând pe Hunter, Kaylee și pe mine.”.