Lansări muzicale

A fost lansat trailerul pentru „House of Gucci”, cu Lady Gaga şi Adam Driver

A fost lansat trailerul pentru „House of Gucci”, cu Lady Gaga şi Adam Driver
Așteptarea a luat sfârșit! S-a lansat trailerul pentru „House of Gucci”, cu Lady Gaga şi Adam Driver. Avem primele imagini în articol!

S-a lansat trailerul pentru filmul „House of Gucci”, regizat de Ridley Scott, cu Lady Gaga şi Adam Driver în rolurile principale. Din distribuţie mai fac parte Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek şi Jeremy Irons. MGM, Bron Creative şi Scott Free Productions sunt producători. Filmul este scris de Roberto Bentivegna și este bazat pe romanul „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, de Sara Gay Forden. 

Lady Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta sotie a lui Maurizio Gucci. Reggiani a fost parasită după 12 ani de căsătorie de Maurizio Gucci, în 1985, pentru o femeie mai tânără. Patrizia Reggiani a fost judecată și condamnată pentru că a pus la cale asasinarea fostului soț în 1995. Ea a fost numită Vaduva Neagră în timpul procesului. A ispășit o pedeapsă de 18 ani, fiind eliberată din închisoare în 2016. 

A fost lansat trailerul pentru „House of Gucci”, cu Lady Gaga şi Adam Driver

Pentru Lady Gaga este al doilea rol în film după cel din "A Star is Born", regizat de Bradley Cooper. Vedeta de la Hollywood a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea sa și a câștigat un premiu Oscar pentru că a scris cântecul ”Shallow” de pe coloana sonoră.

Trailer- House of Gucci