Lansări muzicale

A fost lansat primul trailer oficial "Dexter"! Când va avea loc lansarea

A fost lansat primul trailer oficial Dexter
Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii ”Dexter”! A fost lansat primul trailer oficial pentru noul sezon "Dexter: New Blood". Avem primele imagini în articol!

Primul trailer oficial al noului sezon "Dexter" a fost făcut public în timpul evenimentului Comic Con din San Diego. "Dexter: New Blood", cel de-al nouălea sezon debutează cu personajul lui Michael C. Hall ascuns într-un oraș mic, încărcat de zăpadă, sub o nouă identitate- Jim Lindsay. Noul trailer se deschide cu Dexter în cabinetul terapeutului său!  

A fost lansat primul trailer oficial

"Am avut întotdeauna demonii mei, așa că am dispărut" ,menționează Dexter

Deși niciunul nu apare în trailer, atât Jennifer Carpenter, cât și John Lithgow au dezvăluit că își reiau rolurile- Debra Morgan, respectiv The Trinity Killer. Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott și Clancy Brown fac parte din distribuția noilor episoade. Pelicula este programată de lansare pe 7 noiembrie 2021, pe Showtime. 

Trailer- Dexter: New Blood

"Dexter" a fost nominalizat de patru ori la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Drama Series" și la Writers Guild Award pentru aceeași categorie. Michael C. Hall a primit cinci nominalizări la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Lead Actor in a Drama Series", iar în 2010 a câștigat un premiu Globurile de Aur și un SAG Award pentru interpretarea lui Dexter Morgan.