Stiri

5 motive să te uiți la Wednesday

5 motive să te uiti la Wednesday
5 motive să te uiti la Wednesday [Sursa foto: Netflix ]
Iata 5 motive pentru care sa te uiți la Wednesday, serialul momentului.

5 motive sa te uiți la Wednesday. Serialul regizat de Tim Burton și filmat în România este cel mai urmărit la momentul actual. A devenit într-o săptămâna cel mai bun debut din istoria Netflix pentru un serial în engleză, depășind sezonul 4 din serialul „Stranger Things“.

Wednesday a înregistrat 341,2 milioane de ore de vizionare, iar fanii susțin ca au urmărit cu interes fiecare episod al serialului.

În cazul in care laudele pe care le ați auzit pana acum nu v-au convins sa urmăriți Wednesday, noi v-am pregătit 5 motive care ar putea sa va schimbe opinia!

5 motive să te uiti la Wednesday
5 motive să te uiti la Wednesday[Sursa foto: Netflix ]

5 motive pentru care sa te uiți la Wednesday, serialul momentului

1. Wednesday a fost filmat în România

Universitatea Politehnică din București, Gara Regală din Sinaia, Grădina Botanică din Capitală, bazinul de înot Dinamo – Tolea Grințescu (București), Casa Monteoru (București) și Conacul Olga Greceanu din satul Bălteni (Dâmbovița) sunt câteva dintre locurile unde au avut loc filmările.

Ați putea rămâne uimiți de modul in care aceste locuri au fost transformate pentru filmările serialului.

2. Jenna Ortega este actrița principală

Povestea serialului se învârte în jurul tinerei Wednesday, fiica familie Addams. Jenna Ortega este actrița care excelează în acest rol, pe care mulți o recunosc din filmul de groază „Scream” (2022) sau „You”, sezonul doi, unde a jucat alături de celebrul actor Penn Badgley.

Citește și: Victor Dorobanțu, dezvăluiri despre rolul lui din serialul „Wednesday”. Cât de greu i-a fost actorului să intre în personaj: „Te deconectezi de restul corpului”

Jenna Ortega nu este singura actriță de renume care v-ar putea face să urmăriți serialul. Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán și Christina Ricci sunt doar câțiva dintre actorii care excelează în acest serial.

5 motive să te uiti la Wednesday
„Wednesday” a fost filmat în România [Sursa foto: Netflix ]

3. În serial apar și actori romani

Mai multe actori cunoscuți din România apar în serial. George Burcea interpretează rolul lui Lurch, șoferul familiei Addams, în timp ce Victor Dorobanțu joacă rolul lui „Thing”, mâna celebră din serial. Andrei Duban și-a făcut și el apariția într-o scenă din serial, în timp ce își ridică paharul de cafea și părăsește Girueta.

4. Wednesday este un serial atipic

Wednesday este un serial atipic care prezintă povestea unei fete, care provine dintr o familie atipica. Chiar dacă sunt multe scene are ar putea fi considerate înfricoșătoare, serialul îmbină totodată și comedia, misterul, supranaturalul și acțiunea.

Seria „Wednesday” se concentrează pe personajul titular interpretat de Jenna Ortega, membrii familiei apărând episodic pe tot parcursul sezonului. Wednesday nu este o adolescentă tipică, motiv pentru care iese în evidență pe lângă ceilalți studenți de la Nevermore.

5. Este cel mai nou serial regizat de Tim Burton

Tim Burton este unul dintre cei mai cunoscuți regizori din lume, iar filmele sale celebre vorbesc de la sine. În cazul în care nu știați, el s-a făcut cunoscut prin filme precum „Beetlejuice”, „Batman” (1989), „Edward Mâini-de-foarfece”, „Batman:Sfidarea”, „Ed Wood”, „Sleepy Hollow”, „Big Fish”, „Charlie și fabrica de ciocolată” (2005), „Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street”, „Alice în Țara Minunilor” (2010) și „Dark Shadows”.