Stiri

28 octombrie 2022. Julia Roberts își sărbătorește ziua de naștere

julia roberts
Julia Roberts împlinește 55 de ani  [Sursa foto: Instagram]
Julia Roberts își celebrează ziua de naștere pe data de 28 octombrie 2022. Iată câți ani împlinește!

Julia Fiona Roberts, cunoscută drept Julia Roberts, este o actriță americană de film, care s-a născut pe data de 28 octombrie 1967, în Smyrna, Georgia, Statele Unite ale Americii. Este una dintre cele mai cunoscute și talentate actrițe din întreaga lume, motiv pentru care a câștigat a câștigat în anul 2000 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță din filmul inspirat de realitate, „Erin Brockovich”.

Pe data de 28 octombrie 2022, celebra actriță împlinește vârsta de 55 de ani.

Cu această ocazie, v-am pregătit în continuare mai multe detalii cunoscute sau mai puțin cunoscute despre viața Juliei Roberts.

julia roberts
Julia Roberts își sărbătorește ziua de naștere pe 28 octombrie 2022 [Sursa foto: Instagram]

Julia Roberts împlinește 55 de ani. Lucruri despre viața actriței

- Julia Roberts s-a născut în Atlanta, Georgia, și este fiica lui Betty Lou și Walter Grandy Roberts. Părinții săi au fost baptiști și catolici și ea a crescut în religia romano-catolică.

Pentru o perioadă de timp, actrița a fost certată cu fratele ei, Eric Roberts.

Citeste si: Julia Roberts și George Clooney, detalii despre copiii lor după apariția filmului ”Ticket to Paradise”

- Părinții actriței au divorțat când avea doar patru ani, motiv pentru care Julia Roberts a declarat de multe ori că a avut o copilărie dificilă. La un an de la divorț, mama actriței s-a recăsătorit cu un bărbat pe nume Michael Motes.

Când avea doar 10 ani, tatăl Juliei Roberts a murit de cancer la gât.

- În copilărie, datorită dragostei ei pentru animale, Julia și-a dorit inițial să fie medic veterinar, dar mai târziu a studiat jurnalismul.

julia roberts
Julia Roberts [Sursa foto: Instagram]

- Prima ei în lumea filmului a venit în 1988, când a apărut în două filme: „Mystic Pizza” (1988) și „Satisfaction” (1988). Publicul s-a îndrăgostit instantaneu de actriță. Cel mai mare succes al Juliei a fost în filmul „Pretty Woman”  (1990), pentru care a primit o nominalizare la Oscar și a câștigat, de asemenea, premiul People's Choice pentru actrița preferată, potrivit IMDB.

- Sunt puține persoane care știu că Julia Roberts este mătușa Emmei Roberts. Cele două au apărut de multe ori împreună pe covorul roșu.

- Julia Roberts este căsătorită cu directorul de imagine Daniel Moder din anul 2002, iar cuplul are împreună trei copii.