Lansări muzicale

A fost lansat primul trailer pentru continuarea serialului „Gossip Girl”

A fost lansat primul trailer pentru continuarea serialului „Gossip Girl”
A fost lansat primul trailer pentru continuarea serialului „Gossip Girl” [Sursa foto: Captură YouTube]
Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialului „Gossio Girl”. Primul trailer pentru continuarea peliculei a fost lansat. Avem primele imagini în articol!

Serialul „Gossip Girl” care a atras milioane de fani din întreaga lume, revine în atenția iubitorilor de filme cu o continuare și o distribuție diferită față de cea inițială. Porivit producătorilor, serialul va reveni pe micile ecrane din luna iulie. Filmările pentru noul serial „ Gossip Girl ” au început în luna octombrie 2020, după ce au fost amânate din cauza izbucnirii pandemiei de COVID-19. Pentru început, producția va avea 10 episoade, care se vor filma la Vancouver, Los Angeles și New York. 

A fost lansat primul trailer pentru continuarea serialului „Gossip Girl”
A fost lansat primul trailer pentru continuarea serialului „Gossip Girl”[Sursa foto: Captură YouTube]

A fost lansat primul trailer pentru continuarea peliculei. „ Gossip Girl ” promite iubitorilor de filme multă dramă, secrete întunecate, iar un nou triunghi amoros se vede la orizont. Producția „Gossip Girl” va debuta cu personaje noi. Astfel, continuarea îi are în rolurile principale pe Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak și Savannah Lee Smith. „Gossip Girl” are premiera pe HBO MAX. 

Gossip Girl| Official Trailer| HBO Max