Stiri

2 august 2022: Ziua cărţilor de colorat

2 august 2022: Ziua cărţilor de colorat
2 august 2022: Ziua cărţilor de colorat
Cărțile de colorat au fost întotdeauna populare în rândul copiilor. Pe 2 august în fiecare an le sărbătorim.

Ziua cărții de colorat este sărbătorită pe 2 august în fiecare an. Există magie între foile unei cărți de colorat, un tip de magie care ne poate duce departe și ne poate plimba într-un milion de lumi. În plus, cărțile de colorat ne fac designeri pe toți, fie că decidem să fim Rembrandt cu culorile și modelele sale sensibile sau Picasso cu modelele sale unice cubiste și culorile suprareale. Ziua ne ajută să ne întoarcem la zilele tinereții noastre și să ne scufundăm în paginile cărții de colorat.

Cărțile de colorat acum nu sunt doar pentru copii. A devenit o tendință uriașă în rândul adulților. Mulți consideră că nu este doar distracție, ci și o modalitate excelentă de a reduce stresul. Există cărți foarte detaliate special create pentru a fi folosite de adulți.

Cărțile de colorat au fost folosite pentru orice, de la scopuri educaționale, la ajutor în terapie și sănătate. Există chiar și cărți unice de colorat menite să ajute un copil cu ceea ce se va întâmpla în timpul intervenției chirurgicale.

Citeste si: Ziua Prieteniei 2022: Idei de activităţi drăguţe pe care să le faci cu cel mai bun prieten al tău

2 august 2022: Ziua cărţilor de colorat
2 august 2022: Ziua cărţilor de colorat

Istoria Zilei Cărții de Colorat

Prima carte de colorat a fost fondată la sfârșitul anilor 1800 de către frații McLoughlin, când au publicat pentru prima dată „The Little Folks Painting Book.” Din acel moment, au început să producă cărți de acest fel până în anii 1920, când și-au unit forțele cu Milton. Firma Bradley. Ziua cărților de colorat promovează recunoașterea acestei lungi istorii a cărților de colorat și bucuria pe care acestea o pot produce copiilor și adulților deopotrivă.

Citeste si: Horoscop 1 august 2022: Cum va prima zi din august?!

2 august 2022: Ziua cărţilor de colorat
2 august 2022: Ziua cărţilor de colorat

Cum poți sărăbtori Ziua Cărţilor de Colorat 

Scoateți creioanele colorate și începeți să colorați! Există sute de cărți de colorat pentru copiii de toate vârstele și, cu siguranță, puteți găsi una sau mai multe care vi se potrivesc. Ești fan al lui Doctor Who? Urzeala tronurilor? Star Trek? Razboiul Stelelor? Dacă răspunsul la oricare dintre acestea este da, există cărți de colorat pentru adulți pentru tine!