Stiri mondene

14 septembrie 2022: Dida Drăgan împlinește 76 de ani. Imagini rare cu celebra solistă

14 septembrie 2022: Dida Drăgan împlinește 76 de ani. Imagini rare cu celebra solistă
Dida Drăgan împlinește 76 de ani  [Sursa foto: click]
Imagini incredibile cu Dida Drăgan la 76 de ani! Ce face și cum arată azi celebra interpretă de muzica ușoară!

Dida Drăgan, supranumită „vocea de facără” a cântecului românesc, este una dintre cele mai celebre cântărețe din România. Artista împlinește azi, pe 14 septembrie frumoasa vârstă de 76 de ani.

Citeste si: Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep: „A decis să meargă cu mine”

Cum arată „vocea de flacără” a cântecului românesc, la vârsta de 76 de ani?

Una dintre cele mai celebre cântărețe ale anilor 80 s-a dovedit a fi o prezență specială în muzica românească, cariera ei cunoscând o perioadă de glorie chiar înainte de Revoluție. Cu toate acestea, Dida Drăgan s-a retras în urmă cu mai mulți ani din lumina reflectoarelor în urma diagnosticului crunt, cancer, cu care s-a luptat timp de 13 ani.

14 septembrie 2022: Dida Drăgan împlinește 76 de ani. Imagini rare cu celebra solistă
Dida Drăgan împreună cu fiul ei [Sursa foto: bzi]

Deși Dida Drăgan este o prezență rară la emisiuni, evenimente mondene sau pe străzile din București, artista continuă să își încânte publicul cu baladele sale rock, iar rarele ei apariții sunt foarte apreciate.

14 septembrie 2022: Dida Drăgan împlinește 76 de ani. Imagini rare cu celebra solistă
Diga Drăgan împlinește 76 de ani [Sursa foto: click]

Dida Drăgan a fost surprinsă acum câteva luni pe străzile din București împreună cu șoferul ei. 

Dida Drăgan are o carieră de peste 40 de ani în industria muzicală și a reușit de-a lungul anilor să stângă prin talentul și timbrul său special numeroase premii și trofee. Artista a cântat alături de cântăreți celebrii din industria muzicală pe cele mai mari scene ale lumii și s-a remarcat atât în România, cât și în străinătate. Pentru vocea sa unică ea a rămas în amintirea tuturor fanilor drept "vocea de flacără" a rock-ului românesc.

Cu ce probleme s-a confruntat celebra interpretă de muzică rock?

Dida Drăgan a locuit o bună perioadă în Elveția, dar după mult timp petrecut departe de casă, a decis să se întoarcă în România. Îndrăgita artistă s-a confruntat cu probleme de sănătate, dar și financiare, însă nu s-a lăsat doborâtă. La frumoasa vărstă de 76 de ani, artista este învingătoarea unei boli crunte și a demonstrat că nimic nu e imposibil și că orice greutate poate fi depășită.

Citeste si: 14 septembrie 2022: Ziua Muntelui. Cele mai frumoase trasee montane din România

14 septembrie 2022: Dida Drăgan împlinește 76 de ani. Imagini rare cu celebra solistă
Dida Drăgan împlinește 76 de ani[Sursa foto: click]

În anii 90, Dida Drăgan a încercat să intre în politică și și-a deschis și două afaceri, una în domeniul vestimentar și cealaltă în domeniul imobiliar. Cele două afaceri nu au avut același succes pe care l-a avut muzica celebrei interprete. Artista a început să facă tot mai multe împrumuturi, iar job-ul de la TVR din Consiliul de Administrație nu a ajutat-o să țină pasul cu datoriile.

Nici cu sănătatea, Dida Drăgan nu a stat mai bine, iar după o luptă de 13 ani cu cancerul, artista a părut în 2019 cu zâmbetul pe buze în emisiunea lui Fuego. Copleșită de datorii și cu problemele de sănătate, Dida Drăpgan a reușit să o ia de la capăt pentru fiul ei și la cei 76 de ani ai ei, artista este capabilă să zâmbească din nou.