Stiri mondene

Zi neagră în lumea muzicii. Un artist celebru s-a prăbușit pe scenă și a murit în timpul unui concert. Momentul a fost filmat - VIDEO

Un artist celebru s-a prăbușit pe scenă și a murit în timpul unui concert.
Un artist celebru s-a prăbușit pe scenă și a murit în timpul unui concert. [Sursa foto: Captură video]
Lumea artistică a pierdut una dintre cele mai bune voci. Fanii sunt devastați. Cine este artistul care s-a prăbușit în fața zecilor de mii de spectatori veniți la concertul său?

Rapperul Costa Titch (Constantinos Tsobanoglou), cunoscut pentru piesa sa amapiano "Big Flexa", care a înregistrat 45 de milioane de vizualizări pe Youtube, a murit subit, la vârsta de 28 de ani, în acest weekend. Decesul a survenit brusc și nu se cunosc, până în acest moment, cauzele acestuia. Cântărețul s-a stins din viață în timp ce se afla pe scena festivalului Ultra South Africa. Vestea morții sale a șocat pe toată lumea dintre cei care l-au cunoscut.

Colegii de breaslă, apropiații, familia, dar și fanii sunt în stare de șoc.

Un artist celebru s-a prăbușit pe scenă și a murit în timpul unui concert.
Rapperul Costa Titch[Sursa foto: Facebook]

Imagini cu puternic impact emoțional

Imagini cu momentul în care Costa Titch este văzut căzând pe scenă, înainte de a fi ridicat de cineva de lângă el, s-au viralizat pe rețelele sociale. În înregistrările video făcute de fani, se poate vedea cum Tsobanoglou se ridică imediat după ce cade, dar câteva secunde mai târziu se prăbușește din nou.

„Cu o durere profundă anunțăm decesul lui Costa Tich. Sutem recunoscători celor care au intervenit de urgență și tuturor celor prezenți în ultimele ore din viața sa”, a spus familia lui Tsobanoglou, într-o postare pe Instagram. Declarația nu a menționat și cauza morții artistului.

Citește și: Utimele cuvinte pe care Prințul Harry i le-a spus Reginei Elisabeta a II-a: ”Sper că va fi fericită”. Ducele de Sussex, printre ultimii nepoți ai Suveranei care a ajuns la căpătâiul ei

De asemenea, și reprezentanții festivalului respectiv au transmis un comunicat, potrivit CNN: „Costa a fost o voce galvanizatoare în rândul scenei amapiano din Africa de Sud – un rapper talentat, dansator, cântăreț, compozitor, colaborator și prieten al festivalului”.

Un artist celebru s-a prăbușit pe scenă și a murit în timpul unui concert.
Rapperul Costa Titch[Sursa foto: Facebook]

Moartea lui Costa Tsobanoglou survine după o lună de la asasinarea unui alt rapper celebru din Africa de Sud, Kiernan Forbes sau AKA. Acesta din urmă a fost împuşcat de doi bărbaţi la ieşirea dintr-un restaurant în Durban (sud-est). Ancheta este încă în curs de desfăşurare.

Citește și: Drama care l-a zdruncinat pe Mihai Șora. Filosoful și-a ascuns durerea până la ultima suflare

Cine era Costa Tich, rapperul care a murit pe scenă

Născut în 1995, Costa Tsobanoglou, cunoscut popular sub numele său de scenă Costa Titch este un rapper și compozitor super-talentat din Africa de Sud. Este cunoscut pentru melodiile sale de succes precum Nkalakatha și Activate. Rapperul, care a fost dansator înainte, și-a creat un stil pe care toată lumea îl poate socoti și a renunțat la melodii în mod constant încă de la debutul său. Cântecele sale sunt bine mediatizate și i-au adus diverse recunoașteri.