Stiri mondene

Zanni și Andrei s-au calificat pentru ultimul joc de la Survivor România. Faimoșii au cântat din nou imnul

Zanni s-a calificat pentru ultimul joc de la Survivor România. Faimoșii au cântat din nou imnul
Zanni și Andrei sunt concurenții care au reușit să strângă sapte puncte pe traseul de bătălie.

Zanni s-a calificat pentru următorul joc la Survivor România, motiv de bucurie pentru toți concurenții din echipa Faimoșilor care au venit în Dominicană pentru a-l susține. Luptă pentru calificarea mai departe în joc, Andrei și Marius. Cel care va pierde acest joc va merge la votul publicului.

Bătălia dintre cei doi frați, dar și combatanți s-a terminat cu victoria lui Andrei care va trebui să se lupte cu Zanni. Marius, pe de altă parte

„Se instaurează tristețea în sufletul meu, dar mi-am dat seama că nu trebuie să-mi pară rău chiar dacă îmi doream să ajung în finală. Atât am putut astăzi. Nu am apucat să-l felicit pe Zanni că a câștigat. Am fost foarte îngândurat și anu am apucat să le mulțumesc foștilor mei colegi că au venit să ne susțină. Sunt foarte frumoși cu toții, miros foarte bine. Mă bucur că am avut parte de această experiență. Ce vor vrea cei de acasă... rămân umil în fața lor. De acum în colo, ce v-a vrea Dumnezeu. Cel mai bun să câștige și să ne bucurăm cu toții de acest ultim traseu”, a declarat Marius în momentul în care a pierdut jocul.

Zanni și Andrei, primele declarații după ce au câștigat prima etapă a jocului din MAREA FINALĂ SURVIVOR ROMÂNIA

„Mă bucur că am câștigat și mai am un mic pas să ajung în finală. Vreau să ajung pe sportiv, nu la votul publicului. Îmi pare rău că m-am duelat cu Marius și acum stă pe bancă. Am avut mari emoșii pentru că nu mă așteptam ca toți foștii colegi să vină. Merg la următorul joc cu mare încredere, am foștii concurenți în spate. Îmi doresc farte mult să merg mai departe, fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat Andrei.

„Am primit cât a trebuit, nu prea mult. Mi-am dorit să destram frăția asta, eu am rămas singur și asta am simțit-o pe parcurs. Mă simt foarte bine și sunt împăcat cu ceea ce urmează se se întâmple. Tot ce fac acum fac pentru lumea de acasă că mi-am dat putere și imunitate. Sper să câștig” ,  a declarat și Zanni.