Stiri mondene

Cine este primul finalist Survivor România 2021?!

Cine este primul finalist Survivor România 2021?!
În lupta pentru marele premiu al concursului au rămas Andrei şi Zanni, după prima etapă a primul joc din marea finală. Marius merge la votul publicului.

Lupta este extrem de strânsă la jocul din marea finală Survivor România. În concurs au rămas cei mai buni trei concurenți care au rezistat pe tot parcursul luptei aprige din Dominicană. Marius, Andrei și Zanni au luptat pe traseul de la Survivor România pentru ultimul joc. Primul finalist a fost Zanni, Andrei și Marius luptându-se pentru imunitate. Andrei a fost câștigător, astfel că Marius depinde de votul publicului

Lupta pentru imunitate s-a dat între Zanni și Andrei. Cine a câștigat? 

Lupta pentru colanul de imunitate s-a dat între Andrei și Zanni. Primul care va ajunge la șapte, va câștiga imunitatea și se califică automat în marea finală Survivor Român ia. Concurenții au avut libertatea de a-și alege instrumentul de care să se folosească la final. Astfel că Zanni și-a ales să arunce totemurile cu cerculețe, în vreme ce Andrei a ales săculeții.

Primele două puncte și le-a adjudecat Andrei, bucurie mare pentru concurenții care au venit să-l susțină. Zanni a reușit să ia următoarele două puncte, stabilind egalitatea cu Andrei. 

Cine este primul finalist Survivor România 2021?!

Andrei a intrat în marea finală de la Survivor România 

Cei doi au ajuns din nou la egalitate la 4 la 4, însă Andrei a prins din nou teren în fața lui Zanni și părea că el este primul finalist Survivor România, însă a mai adus și Zanni un punct și scorul a devenit 6 la 5 pentru Andrei. Ultimul punct a fost adus de Andrei. 

Andrei a intrat în marea finală de la Survivor România, a primit colanul de imunitate și s-a auzit imnul Războinicilor pa traseu. 

„Am dat tot ce am putut. Îşi merită Andrei locul, îmi doream să câştig să câştig şi eu o dată colanul. Mă bucur că am avut energia necesară de a finaliya toate traseele. Mă bucur că  fost echipa în spatele meu şi m-au susținut, dar din cauza lor nu am câștigat. Nu s-au ridicat toți de pe bancă. Ați văzut că se ferea de mine cubul ăla?  Nu pot să mint că nu sunt supărat, sunt supărat pe mine”, a declarat Zanni. 

„Încă încerc să o asimilez, este un lucru foarte mare. Cea mai mare realizare a mea de până acum. Am știut că vor fi ultimele intrări de pe traseu. M-am subestimat puțin, ca de fiecare dată. Nu am crezută că voi câștiga azi. Mă bucur că am ajuns până în finală pe propriile puteri. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să ajung până aici. Le mulțumesc tuturor, le mulțumesc foștilor colegi, am primit toată energia de la fiecare. Am simțit fiecare gram de energie pe care mi l-au transmis. Am luptat pentru mine, dar și pentru ei”, a spus și Andrei.