Stiri mondene

Zanni, schimbare îndrăzneață de look! Cum a apărut câștigătorul ”Survivor România” în fața fanilor

Zanni, schimbare îndrăzneață de look
Zannidache, marele câștigător ”Survivor România”, și-a făcut o schimbare radicală de look. Uite cum arată acum!

Zanni este genul de persoană cameleonică și nonconformisă atunci când vine vorba despre hairstyle. Câștigătorul ”Survivor România 2021” și-a dorit o schimbare de look și a optat pentru ceva cu totul inedit. Mai exact, în urmă cu câteva ore, Zannidache s-a făcut remarcat în mediul online cu părul vopsit jumătate verde. Imaginile cu Zanni nu au trecut neobservate, motiv pentru care internauții sunt de părere că îi stă foarte bine așa. Rămâne de văzut dacă va păstra această coafură sau look-ul ales de Zanni este pentru unul din noile sale proiecte muzicale. 

Zanni, schimbare îndrăzneață de look

Zanni și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea

Recent, Zanni a decis acum să își completeze colecția de tatuaje și să își facă unele noi. Unul dintre ele are o însemnătate aparte, fiind mesajul pe care Alex Velea i l-a transmis într-o scrisoare, atunci când echipa lui a câștigat un joc de comunicare la ”Survivor România 2021”. În semn de respect și recunoștință față de omul care l-a lansat în industria muzicală, câștigătorul ”Survivor România 2021” și-a tatuat mesajul transmis de Alex Velea. 

”Dacă vă întrebați de ce l-am scris invers, pentru că voi nu îl vedeți ca mine, l-am scris ca să îl văd eu mereu, e pentru mine. Trebuie să rămâi mereu umil. Mi-am scris ‘UMIL, ca să-mi amintesc de fiecare dată să rămân umil, pentru că acum mi s-a schimbat viața.

Este o propoziție pe care mi-a trimis-o Alex Velea în scrisoarea de comunicare, de la Survivor, un joc care a fost pe la începutul competiției, cred că a fost al doilea joc de comunicare pe care l-am câștigat. Astea au fost cuvintele care m-au emoționat cel mai mult: ‘Ai confirmat tot ce am crezut despre tine',  a spus Zanni. Citește continuarea aici.