Stiri mondene

Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea: ”Sunt cuvintele care m-au emoționat”

Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea
Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea [Sursa foto: Captură YouTube]
Zanni, gest în semn de recunoștință pentru Alex Velea! Câștigătorul ”Survivor România 2021” și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea.

Cunoscut pentru stilul lui nonconformist și multitudinea de tatuaje, Zanni a decis acum să își completeze colecția de tatuaje și să își facă unele noi. Unul dintre ele are o însemnătate aparte, fiind mesajul pe care Alex Velea i l-a transmis într-o scrisoare, atunci când echipa lui a câștigat un joc de comunicare la ”Survivor România 2021”.

Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea
Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Zanni a susținut de nenumărate ori faptul că a avut parte de o copilărie nefericită, iar omul care l-a ajutat cel mai mult este logodnicul Antoniei.

În semn de respect și recunoștință față de omul care l-a lansat în industria muzicală, câștigătorul ”Survivor România 2021” și-a tatuat mesajul transmis de Alex Velea. Prin intermediul unui vlog postat pe pagina sa de YouTube, Zannidache le-a arătat fanilor că a mers la salonul de tatuaje. Mai mult, acesta a explicat că mesajul îl motivează și îi aduce mereu aminte cum trebuie să fie în viața de zi cu zi. 

Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea
Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea[Sursa foto: Captură YouTube]

„Dacă vă întrebați de ce l-am scris invers, pentru că voi nu îl vedeți ca mine, l-am scris ca să îl văd eu mereu, e pentru mine. Trebuie să rămâi mereu umil. Mi-am scris ‘UMIL, ca să-mi amintesc de fiecare dată să rămân umil, pentru că acum mi s-a schimbat viața.(...)

Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea: ”Sunt cuvintele care m-au emoționat”
Zanni, câștigătorul ”Survivor România 2021”, și-a tatuat unul dintre mesajele primite de la Alex Velea: ”Sunt cuvintele care m-au emoționat”[Sursa foto: Captură YouTube]

Este o propoziție pe care mi-a trimis-o Alex Velea în scrisoarea de comunicare, de la Survivor, un joc care a fost pe la începutul competiției, cred că a fost al doilea joc de comunicare pe care l-am câștigat. Astea au fost cuvintele care m-au emoționat cel mai mult: ‘Ai confirmat tot ce am crezut despre tine', a spus Zanni.

Zanni și-a îndeplinit cel mai mare vis. Și-a cumpărat propria casă 

Zanni a reușit să-și îndeplinească un vis, achiziționânu-și prima lui casă cu banii câștigați de la “Survivor România”. Într-un clip video pe pagina sa de Instagram, fostul Faimos a ținut să le mulțumească celor care au fost lângă el și l-au susținut. 

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător! ”, a transmis Zanni într-un clip video pe pagina sa de Instagram. Citește continuarea aici.