Stiri mondene

Zanni regretă enorm plecarea Anei Porgras de la Survivor: „Dacă era Ana la aceste jocuri...”

Zanni regretă enorm plecarea Anei Porgras de la Survivor
Faimoșii de la Survivor România au pierdut jocul de imunitate de sâmbătă seara, fapt care a dus din nou la discuții între colegi.

Zanni este de părere că Faimoșii nu ar fi pierdut jocul de imunitate de aseară dacă Ana Porgras încă ar fi fost  în competiția Survivor România. Cu toate că  nu i-a reproșat nimic lui Jador, este evident că regretă enorm plecarea gimnastei, mai ales că ea reprezenta un echilibru pentru el. Zanni și-a mai pierdut din concentrare din momentul în care a plecat Ana Porgras din competiția de la Kanal D

Zanni: Sunt convins că dacă era Ana în aceste jocuri pe care le-am pierdut, o fată nouă era pe bară și Ana aducea unul sau două puncte și nu se ajungea la scoruri atât de strânse.

Discuții aprinse între Faimoși înainte de consiliul de nominalizare de la Survivor România

Spiritele s-au încins un pic între Faimoși. Zanni este determinat să câștige competiția, în vreme ce ceilalți Faimoși nu sunt atât de determinați ca el. Este cunoscut faptul că Zanni își dorește să-și construiască o casă după terminarea acestei competiții, așa că le-a spus clar colegilor săi că viața lui înseamnă „Survivor” și își dorește să stea cât mai mult în competiție. 

Zanni regretă enorm plecarea Anei Porgras de la Survivor

Zanni: Îl păstrezi pe Moroșanu care era cel mai slab dintre noi și îl votezi pe ăsta care-i cel mai bun? (n. red. Sebi). Eu vorbesc de faptul că noi nu am gândit pentru binele echipei și am ajuns în momentul ăsta în care nu...

Jador: Viața mea nu constă în Survivor. Eu am un respect deosebit pentru Moroșanu. Viața mea nu înseamnă această emisiune și nici nu va însemna vreodată. Eu am votat-o pe Ana pentru că nu avem cum. Nici pe Ana nu aș fi vrut să o votez, dar a trebuit să fac o chestie de genul.

Zanni regretă enorm plecarea Anei Porgras de la Survivor

Zanni: Viața mea constă în Surrvivor și ca să ajungem cât mai departe noi, eu ajung la cuvintele pe care le-ai spus tu: noi ne batem cu Războinicii, nu noi între noi. Am înțeles asta destul de târziu. Eu am înțeles asta și de asta nu ți-am zis nimic, dar viața mea chiar constă în Survivor.

Jador: Eu nu pot să dau într-un om care e lovit. Dacă vrea Moroșanu pleacă pe picioarele lui acasă.