Stiri mondene

Surpriză de mri proporții pentru concurenții de la Survivor! Se vor lupta pentru un mega-spectacol

Concurenții de la Survivor se vor lupta pentru un mega-spectacol
Concurenții de la Survivor România 2021 joacă duminică seara pentru o recompensă de excepție. Premiul pus în joc este un spectacol de excepție

Așa cum fanii, dar și concurenții Survivor s-au obișnuit deja, jocul de duminică seara nu mai este unul de comunicare, ci unul de recompensă. Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru camp, locul în care vor trăi pentru următoarea săptămâna, dar și pentru un premiu suplimentar. Duminica aceasta, de exemplu, echipa câștigătoare va avea ocazia să meargă la un spectacol de excepție cu animatori din jungla din Dominicană. 

Concurenții de la Survivor se vor lupta pentru un mega-spectacol

Faimoșii, dezămăgiți după consiliul de nominalizare

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate de sâmbătă seara, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări spre eliminare. Au rămas cei mai buni concurenți în joc, așa că a fost foarte greu să pună la cap o strategie care să și dea roade, să nu mai aibă surpriza de a trimite acasă oameni buni, așa cum s-a întâmplat în cazul Anei Porgras. Așa se face că Faimoșii au decis să-l voteze pe Jador, fapt care a stârnit suspiciuni în ochii unora dintre colegi. 

Jador: Noile mele colege, frumoase, dar nu sunt doar genul de femei frumoase și atât. Ascund ceva... pozitiv sau negativ.

Concurenții de la Survivor se vor lupta pentru un mega-spectacol

Irisha: Îți dai seama, în momentul de față, pe noi nu ne vizează direct.

Raluca Dumitru: Momentan

Sebi: Pe mine consiliul de aseară a fost unul destul de fals. 

Nu ratați și în seara aceasta o ediție incendiară Survivor România pentru a afla cine câștigă jocul de recompensă, dar și cine pleacă acasă.