Stiri

„Youngest dj on top of România” - Vlad Odangiu va mixa de pe cea mai înaltă clădire din București. Când va fi evenimentul

Youngest dj on top of România - Vlad Odangiu
Youngest dj on top of România - Vlad Odangiu [Sursa foto: Arhiva ]
Vlad Odangiu, un tânăr Dj din Râmnicu Vâlcea, nu are limite atunci când vine vorba de stabilirea unor noi recorduri.

Pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă, Vlad Odangiu, un dj în vârstă de doar 17 ani, are un proiect mega-impresionant. Își propune să stabilească un nou record, acela de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România. Este vorba despre Sky Tower București, o clădire de 137 de metri înălțire, cu 36 de etaje, situată pe Calea Floreasca. Sky Tower este deschis vizitatorilor care vor să admire Bucureștiul de la înălțime, iar Vlad Odangiu le-a propus administratorilor să organizeze un eveniment de mare amploare care va fi transmis LIVE pe toate rețelele de socializare ale dj-ului.

Prin acest eveniment, Vlad speră să-i facă pe oameni să iasă din cotidian și să se distreze pe cele mai tari hit-uri ale momentului. 

Citeste si: Party Zone| Cele mai tari mix-uri ale lunii decembrie realizate de Even Steven

Youngest dj on top of România - Vlad Odangiu
Youngest dj on top of România - Vlad Odangiu[Sursa foto: Arhiva ]

Evenimentul intitulat „Youngest dj on top of România” se va desfășura în luna februarie, dată exactă urmând să fie anunțată imediat ce se vor pune la punct toate detaliile. 

Cine este Vlad Odangiu și de unde a venit pasiunea lui pentru mixat 

Dorința lui de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România vine după ce în vara anului trecut a mixat pe cea mai înaltă clădire din Oltenia, un ansamblu rezidențial cu 18 etaje din Râmnicu Vâlcea.  
Vlad spune că a învățat meserie de la cei mai buni dj pe lângă care a stat atunci când era mic. 

„E o pasiunea de-a mea de când eram mic. Aveam vreo cinci ani și ai mei au avut un club. Am crescut în mediul ăsta și mi-a plăcut foarte mult și am zis să încerc și eu”, a declarat Vlad Odangiu într-un interviu oferit în iunie 2020. 

În trecut, Vlad Odangiu a mai fost implicat și în proiectul „Dj in nature” și a mixat în locații precum: Valea Oltului, Vârful Roman și Vârful Cozia.