Stiri

„Youngest Dj on top of Romania” s-a reprogramat pentru 22 iulie

„Youngest Dj on top of Romania” s-a reprogramat pentru 22 iulie
„Youngest Dj on top of Romania” s-a reprogramat pentru 22 iulie [Sursa foto: Facebook]
Vlad Odangiu revine în atenția publicului cu un eveniment pe care îl plănuiește de un an: „Youngest Dj on top of Romania”. Detalii în articol.

Vă este dor de evenimentele de top din industria muzicală? Vă doriți să vă bucurați de cele mai tari HIT-uri ale momentului? Vlad Odangiu, cel mai tânăr DJ din România, își propune să bată toate recordurile cu unul dintre cele mai ambițioase proiecte din industria muzicală. În vârstă de 18 ani, Vlad Odangiu va mixa pe cea mai înaltă clădire din România, Sky Tower, ce are o înălțime de 137 de metri și 36 de etaje, situată pe Calea Floreasca, București.

Vlad Odangiu și-a reprogramat cel mai mare proiect al său pentru 22 iulie 2021

După ce a bucurat lumea în locații ca Valea Oltului, Vârful Roman, Vârful Cozia, dar și cea mai înaltă clădire din Oltenia, cel mai tânăr DJ vrea să ajungă în inimile tuturor cu ajutorul proiectului pe care l-a pus la cale de anul trecut. Acest proiect ar fi trebuit să se desfășoare în februarie, dar din cauza restricțiilor din timpul pandemiei, a fost amânat.

În această perioadă grea încercată, tânărul DJ vrea să ne amintească tuturor că muzica ne vindecă și în cele mai grele clipe.

„Am crescut înconjurat de muzică, așa că m-am îndrăgostit din prima clipă de această industrie. Mi-a fost greu să fiu luat în seamă, dar am căpătat atenția tuturor atunci când nu m-am dat bătut. Vreau să trec peste barierele din muzică, vreau să îi inspir și pe ceilalți. Putem să facem tot ce ne dorim, vârsta este doar un număr. Vă invit alături de mine la cel mai intens eveniment din ultima perioadă!”, spune Vlad Odangiu.

Evenimentul „Youngest Dj on top of Romania” va fi transmis LIVE pe conturile de socializare ale lui Vlad Odangiu pe 22 iulie, începând cu ora 21:30. 

Dacă ți-am captat atenția cu acest eveniment, să știi că Vlad Odangiu poate fi urmărit pe Facebook și Instagram, la următoarele adrese: vladodangiuofficial, respectiv Vlad Odangiu. Și nu uitați: muzica ne duce pe cele mai înalte culmi!