Stiri mondene

WRS a acceptat provocarea „Do or Drink”, însă nici Mihai Hînda nu a avut scăpare. Ce l-a pus artistul să facă?!

WRS a acceptat provocarea „Do or Drink”, însă nici Mihai Hînda nu a avut scăpare. Ce l-a pus artistul să facă?!
WRS a acceptat provocarea „Do or Drink”, însă nici Mihai Hînda nu a avut scăpare. Ce l-a pus artistul să facă?! [Sursa foto: arhiva ]
WRS a fost invitatul lui Mihai Hînda la „Do or Drink”, însă nici Mihai Hînda nu a scăpat de provocări. Prezentatorul, nevoit să imite o mișcare de dans.

WRS a acceptat provocarea „Do or Drink” a lui Mihai Hînda, însă fără să știe ce îl așteptă. Artistul credea inițial că shot-urile sunt cu alcool, însă după prima întrebare a și aflat că nu e deloc așa cum își imagina. 

Wrs a dat un shot peste cap încă de la prima întrebare. Cum a reacționat artistul după ce l-a băut? 

WRS a gustat primul din shoturile puse la bătaie de Mihai Hînda.

Prima provocare la care artistul a fost nevoit să răspundă a fost: „deschizi radio-ul mașinii tale, pe ce post e deschis?!”. Pus încurcătură, asta și pentru că nu are permis de conducere și mașină, Andrei a fost nevoit să bea un shot de pe masa lui Mihai Hînda. Cum a descris băutura?!  „O seară de sâmbătă prelungită până luni”.

WRS a acceptat provocarea „Do or Drink”, însă nici Mihai Hînda nu a avut scăpare. Ce l-a pus artistul să facă?!
WRS a acceptat provocarea „Do or Drink”, însă nici Mihai Hînda nu a avut scăpare. Ce l-a pus artistul să facă?![Sursa foto: arhiva ]

Însă nici Mihai Hînda nu a scăpat de provocări, prezentatorul fiind nevoit să imite celebra mișcare de dans a lui Pavel Bartoș. A făcut față cu brio provocării însă a mai urmat încă una: Andrei Wrs a trebuit să posteze pe contul de Facebook al lui Mihai Hînda o fotografie și un text. Zis și făcut! 

Seria provocărilor a continuat cu întrebarea „Care a fost cel mai rușinos job al tău?”, moment în care Wrs nu s-a sfiit să răspundă, însă a urmat o provocare muzicală care i-a spus capac. Artistul trebuia să continue versurile piesei Alessiei, însă după multe încercări, din păcate pentru el, nu a reușit, așa că a fost nevoit să bea din nou un shot pe care i l-a ales Mihai Hînda. 

Întreaga emisiune „Do or Drink” se găsește pe canalul de YouTube Radio Impuls România sau o poți urmări chiar aici, în acest articol.