Stiri mondene

Will Smith, prima postare în mediul online după incidentul de la Premiile Oscar

Will Smith, prima postare în mediul online după incidentul de la Premiile Oscar
Will Smith  [Sursa foto: Facebook]
Will Smith a revenit în mediul online după incidentul de pe scena premiilor Oscar. Ce a postat actorul în mediul online?!

Will Smith a dispărut din mediul online după ce l-a pălmuit pe comediantul Chriss Rock la Gala Premiilor Oscar de anul acesta. Actorul a făcut înconjurului lumii după această gafă colosală și cu toate că și-a cerut scuze recent, unii fani tot nu l-au luat în serios.

Citeste si: Willow Smith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett, despre incidentul de pe scena Oscar 2022: „Umanitatea noastră nu este mereu acceptată”

Will Smith este pregătit să revină în social media. Postările care au stârnit amuzamentul fanilor 

Din luna martie a acestui an, Will Smith nu a mai fost prezent în mediul online. În afara faptului că a postat un videoclip în care îi cere scuze lu Chris Rock pentru palma de pe scena Premiilor Oscar, de atunci, actorul nu a mai postat nimic altceva până în weekend.

Primul clip postat este un filmuleț viral cu un pui de gorilă care încearcă să atragă atenția unei gorile adulte, până când aceasta se enervează. În dreptul video-ului, Smith a notat: „Eu încercând să revin în social media”. Videoclipul postat a stârnit amuzamentul fanilor și mulți dintre ei l-au încurajat în comentarii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

„Cu toții greșim, haide înapoi, frate”, „Lumea are nevoie de prezența ta, nu de perfecțiunea ta” sau „Te vom primi înapoi, omule! Ne-a fost dor de tine! Toți trecem prin perioade nasoale, ești om, ca noi restul, haide înapoi, Will”,  sunt doar câteva dintre comentariile primite de la utilizatori.

Citeste si: Actorul Will Smith, val de reacții după ce i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru incidentul de la Gala Premiilor Oscar: „A realizat că i-a afectat cariera”

Încurajările i-au prins bine actorului pentru că la scurt timp de la prima postare, a revenit cu un nou clip în care își arată latura sa jovială, deși într-o situație mai mult neliniștitoare, deoarece s-a confruntat cu o tarantula în casa lui. În cel mai nou clip postat, rapperul american le arată fanilor ce a descoperit în casa sa. El a surprins momentul în care el și fiul său, rar văzut, Trey, încercau să-l captureze pe intrus și erau ușor paralizați de frică.

„Ce naiba”, a exclamat el când a văzut păianjenul zburând pe podea, chiar sărind pe scaun de frică.

În cele din urmă, el a predat responsabilitatea de a-l scoate din casă lui Trey, care l-a privit cu surprindere și reticență în timp ce tatăl său râdea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

„Ești tânăr și puternic, poți face față mușcăturii”, a glumit el. Spre meritul lui Trey, el a prins apoi păianjenul sub un pahar, în timp ce Will Smith a împins o hârtie sub el.

Will Smith, prima postare în mediul online după incidentul de la Premiile Oscar
Will Smith[Sursa foto: Instagram ]

Will a ridicat păianjenul de sub sticla care fusese protejată de hârtie până la cameră și a spus: „Acesta este un păianjen în casă. Vindem casa”.

Will Smith, prima postare în mediul online după incidentul de la Premiile Oscar
Will Smith[Sursa foto: Instagram ]

El chiar a glumit despre asta în textul postării sale, scriind: „Postând asta de la un Holiday Inn”, iar câțiva dintre prietenii și fanii săi au lăsat în schimb zeci de emoji-uri râzând.