Stiri

Will Smith își serbează ziua de naștere pe 25 septembrie 2022. Câți ani împlinește?

Will Smith își serbează ziua de naștere pe 25 septembrie 2022. Câți ani împlinește
[Sursa foto: Facebook ]
Pe 25 septembrie 2022, Will Smith îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Willard Carroll Smith II, cunoscut în toată lumea ca Will Smith, îşi serbează ziua de naştere pe 25 septembrie. Faimosul actor arată extraordinar, chiar dacă nu mai este la prima tinereţe. 

Will Smith îşi serbează ziua de naştere pe 25 septembrie

Pe 25 septembrie 1968 se năştea în Philadelphia, Pennsylvania, Willard Carroll Smith II, cel care avea să devină unul dintre cei mai apreciaţi actori din toate timpurile.

Will Smith împlineşte 54 de ani, însă arată foarte bine, chiar şi la această vârstă. Vedeta americană nu scapă nicio zi pentru a face sport, iar acest lucru se vede. 

Deşi cariera sa de actor este presărată cu numeroase premii şi distincţii, în ultimul timp s-a discutat mai mult despre scandalul în care a fost implicat la Premiile Oscar din acest an. Will Smith l-a pălmuit în direct pe Chris Rock, iar de atunci s-a creat o adevărată tevatură pe acest subiect.

Deşi şi-a cerut scuze public, Smith nu a fost iertat încă de colegul său de breaslă.

Will Smith își serbează ziua de naștere pe 25 septembrie 2022. Câți ani împlinește

Când va avea premiera noul film al lui Will Smith

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, Will Smith nu se mulţumeşte doar cu statutul de actor în filmele sale. Vedeta americană va fi şi producător pentru viitorul său film, aşa cum s-a întâmplat şi în filmele "Bad Boys for Life" şi "King Richard".

Will Smith își serbează ziua de naștere pe 25 septembrie 2022. Câți ani împlinește

"Emancipation" este viitorul film în care va juca Will Smith, alături de Ben Foster. Thriller-ul de acţiune este inspirat dintr-o poveste reală, care îl are în prim-plan pe Gordon, un sclav care a fost biciuit aproape până la moarte, dar care reuşeşte să evadeze şi să se alăture Uniunii. Apple TV+ va transmite în premieră noua peliculă cu Will Smith în rolul principal, însă nu a fost stabilită încă data exactă a lansării. Tot ce se ştie deocamdată este că filmul va apărea în 2023.