Stiri mondene

Chris Rock refuză oferta de a prezenta Premiile Oscar 2023

Chris Rock refuză oferta de a prezenta Premiile Oscar 2023
Chris Rock refuză oferta de a prezenta Premiile Oscar 2023 [Sursa foto: Facebook]
Chris Rock a dezvăluit că a fost întrebat dacă ar vrea să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023. Ce comentariu a făcut despre asta?!

După scandalul care s-a iscat anul acesta la Gala Premiilor Oscar, Chris Rock a anunțat că nu a acceptat ofera Academiei Americane de Film de a prezenta ediția de anul viitor a galei. 

Citeste si: Willow Smith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett, despre incidentul de pe scena Oscar 2022: „Umanitatea noastră nu este mereu acceptată”

Chris Rock a glumit într-un show de stand-up despre propunerea Academiei Americane de Film 

Comediantul a anunţat duminică, în cadrul unui spectacol de stand-up din Phoenix, că organizatorii galei Oscar i-au propus să fie maestru de ceremonie la viitoarea ediţie, dar a refuzat, scrie ziarul local Arizona Republic.

„Ar fi ca şi cum i-ai cere lui Nicole Brown Simpson să se întoarcă la restaurantul unde a mâncat în noaptea în care a fost ucisă acasă la ea din Los Angeles”, a glumit Chris Rock în timpul show-ului, referindu-se la uciderea soţiei jucătorului de fotbal american O.J. Simpson în 1994, notează The Guardian.

Chris Rock refuză oferta de a prezenta Premiile Oscar 2023
Chris Rock refuză oferta de a prezenta Premiile Oscar 2023[Sursa foto: Facebook]

Potrivit Republicii Arizona, un membru al publicului a strigat „Vorbește despre asta!” Rock făcând apoi referire la interpretarea lui Smith ca boxerul Muhammad Ali în filmul bio din 2001 Ali, pentru care Smith a câștigat prima sa nominalizare la Oscar. 

„Este mai mare decât mine”, a spus Rock. „Statul Nevada nu ar sancționa o luptă între mine și Will Smith”

Academia de Arte și Științe Cinematografice a refuzat să comenteze observațiile lui Chris Rock din timpul show-ului referitoare la oferta de a fi prezentator al Galei.  

În timpul aceluiași spectacol, Chris Rock a mai dezvăluit că a fost abordat să joace într-o reclamă pentru Super Bowl după incident, pe care l-a refuzat.

În aprilie, consiliul de conducere al Academiei l-a interzis lui Smith de la premiile Oscar sau de la orice eveniment al Academiei timp de 10 ani. Cu o săptămână înainte, Smith și-a dat demisia din Academie.

La începutul acestei luni, Bill Kramer, viitorul CEO al Academiei, a declarat că „s-a angajat să aibă o gazdă în emisiune anul acesta” după o perioadă de trei ani fără personalități centrale și „se uită deja la câțiva parteneri cheie în acest sens”.

Chris Rock refuză oferta de a prezenta Premiile Oscar 2023
Chris Rock refuză oferta de a prezenta Premiile Oscar 2023[Sursa foto: Facebook]

Kramer a mai menționat că palma va fi interzisă pentru glume la ceremonia de anul viitor. „Vrem să mergem înainte și să avem un Oscar care sărbătorește cinematograful. Acesta este obiectivul nostru acum”, a spus el.

Săptămâna trecută, datele furnizate de Q Score către Variety au urmărit o scădere substanțială a popularității lui Smith în rândul publicului american. Evaluările lui Rock au rămas neschimbate, deși conștientizarea publicului a crescut.