Lansări muzicale

Will.i.am vrea să revoluționeze viitorul! Lansează masca facială cu Bluetooth: „Este ceva dintr-un film SF”

Will.i.am lansează masca facială cu Bluetooth
Will.i.am lansează masca facială cu Bluetooth [Sursa foto: Instagram]
Artistul s-a adaptat perfect vremurilor în care trăim, dar și evoluției tehnologiei și lansează o mască de protecție cu multiple beneficii.

Will.i.am lansează joi, 8 aprilie, alături de cei de la Honeywell o mască facială ruptă din filmele SF. Xupermask conține trei ventilatoare, un sistem de filtrare Honeywell HEPA (despre care compania are grijă să spună că nu este de calitate medicală), precum și căști de anulare a zgomotului, lumini LED, o baterie reîncărcabilă și capacitate Bluetooth.  

Trăim vremuri de SF, așa că am vrut să fac o mască care să se potrivească epocii în care ne aflăm", a declarat will.i.am

pentru  New York Times .  

Ce poate face masca lansată de Will.i.am și cât costă?!

Antrenorul „The Voice UK” a declarat pentru PEOPLE că ideea de a crea Xupermask a fost inspirată de micile supărări care pot apărea atunci când oamenii poartă o mască, cum ar fi ochelarii de vedere aburiți și conversațiile telefonice înăbușite. 

Will.i.am lansează masca facială cu Bluetooth
Will.i.am lansează masca facială cu Bluetooth[Sursa foto: Instagram]

„M-am gândit la toate problemele pe care le au oamenii cu măștile și căștile și acum căștile au fost concepute pentru a ridica vocea persoanelor care au țesături în fața gurii. Înainte oamenii erau nevoiți să scoată masca și să se pună în pericol. [Cu Xupermask], ai putea șopti literalmente pe o bicicletă cu un Zoom și te aud perfect, pentru că blochăm vântul și blocăm zgomotul și blocăm afară germenii", a declarat artistul pentru People

Xupermask poate fi achiziționată de pe site-ul  xupermask.com  la prețul de 299 de dolari.