Stiri

WhatsApp încearcă din nou actualizarea politicii de confidenţialitate. Ce mesaj vor vedea utilizatorii

WhatsApp încearcă din nou actualizarea politicii de confidenţialitate
WhatsApp încearcă din nou actualizarea politicii de confidenţialitate [Sursa foto: Pinterest]
Platforma de socializare a anunțat că încearcă din nou să actualizeze politica de confidențialitate.

WhatsApp a anunțat că va continua actualizarea politicii sale de confidențialitate, însă le va permite utilizatorilor să citească termenii şi condiţiile „în ritmul propriu” şi va afişa un banner cu informaţii suplimentare. Anunțul vine după luna trecută compania a anunțat că pregăteşte o politică nouă de confidenţialitate prin care va putea partaja unele din datele utilizatorilor cu compania mamă Facebook şi altele din grup. Anunțul a creat isterie în mediul online la nivel global și mai mult decât atât, i-a determinat pe unii dintre utilizatori să folosească platforme precum Telegram sau Signal.

Citeste si: Facebook interzice distribuirea articolelor de ştiri in Australia. Anunţul oficial al companiei

În consecinţă, WhatsApp a revenit, anunţând că va amâna lansarea noii politici pentru luna mai, insistând că actualizarea vizează să permită faciliteze comunicarea cu mediul de afaceri şi nu afectează conversaţiile personale, potrivit Digi 24.

Într-o postare pe blog, WhatsApp a afirmat joi că va începe să le reamintească utilizatorilor să citească şi să accepte actualizările, pentru a putea folosi în continuare platforma.

„Am inclus de asemenea mai multe informaţii pentru a încerca să răspundem la preocupările care ne-au fost făcute cunoscute”, se menţionează în blog.