Stiri

Dimineața Nebună: Update: WhatsApp și-a revenit după ce a picat marți dimineață. Problemele au fost înregistrate în mai multe țări ale lumii. Audio

WhatsApp a picat marți dimineață. Problemele au fost înregistrate în mai multe țări ale lumii
WhatsApp a picat marți dimineață  [Sursa foto: PixaBay]
WhatsApp nu poate fi folosit. Nu se pot trimite mesaje, iar unii utilizatori nici nu se pot conecta în aplicație.

UPDATE 12:05: Aplicația WhatsApp și-a revenit la două ore după ce au fost înrgistrate probleme. Utilizatorii se pot folosi din nou de aplicație. Mesajele trimise în timp ce aplicația a fost picată nu au fost primite ulterior de către utilizatori.  

Citeste si: WhatsApp a lansat funcția Communities. În ce constă această funcție?!

Știrea inițială: 

Aplicația de mesagerie WhatsApp înregistrează probleme de funcționare, marți dimineața, în mai multe părți ale lumii, inclusiv în România, scrie G4Media

Despre acest subiect au discutat și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună: 

Citeste si: O femeie a mărturisit că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului, în 13 ani de căsnicie: „Așa am procedat mereu”. Care este, de fapt, motivul

Aplicația WhatsApp nu poate fi folosită

Conform  Business Today, sunt mii de plângeri online pe Downdetector, un site care urmăreşte astfel de probleme în întreaga lume și arată că aplicația de mesagerie a picat în jurul orei 10:00, ora României. 

WhatsApp a picat marți dimineață. Problemele au fost înregistrate în mai multe țări ale lumii
WhatsApp a picat marți dimineață[Sursa foto: Captură Down Detector]

Nu este clar cât de răspândită este problema încă, dar WhatsApp a început să fie în tendințe pe Twitter, sugerând că problema ar putea fi destul de substanțială.

Utilizatorii afectați spun că aplicația afișează pur și simplu „Se conectează...” în partea de sus. Afișează fie o bifă, fie o pictogramă ceas, ceea ce înseamnă că mesajele nu ajung la destinatar. 

Citeste si: Google a prezentat noua generație de telefoane Pixel 7. Ce trebuie să știi înainte să ți-l achiziționezi

Proprietarul WhatsApp, Meta, a recunoscut problema, spunând pentru Reuters: „Suntem conștienți de faptul că unii oameni au probleme în prezent cu trimiterea mesajelor și ne străduim să restabilim WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”, informează The Sun.

Citeste si: Oana Matache, mamă a doi copii, îi ia apărarea surorii sale. Sora Deliei intervine în scandalul momentului

Un utilizator supărat a postat pe Twitter: „Whatsapp-ul a fost oprit de mai bine de jumătate de oră acum”. Un altul a adăugat: „WhatsApp a încetat din nou și se pare că mi-am pierdut conectivitatea cu cei dragi.  Arată doar cât de mult suntem dependenți de un singur mesaj text online”.

Whatsapp este aplicaţia deţinută de Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram și este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, având peste 2 miliarde de utilizatori din întreaga lume. 

Mark Zuckerberg, 38 de ani, a plătit 19,3 miliarde de dolari pentru ea în februarie 2014.