Stiri mondene

What’s Up a dezvăluit cum a luat naștere numele său de scenă: "Nu a ținut minte niciodată că mă cheamă Marius". Cine este, de fapt, persoana care i-a dat acest pseudonim artistului

What’s Up a dezvăluit cum a luat naștere numele său de scenă
What’s Up, despre numele său de scenă [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
What’s Up a rupt tăcerea și a recunoscut cine este persoana care i-a dat numele de scenă. Iată confesiunile artistului!

Pe toți artiștii îi cunoaștem de la televizor, le fredonam piesele, dar în majoritatea cazurilor nu le putem asocia numele din buletin cu cele de pe "sticlă". Este și cazul lui What’s Up, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, atât pentru muzica sa, cât și pentru personalitatea lui carismatică. A arătat mereu că este o persoană deschisă și comunicativă cu publicul său, fapt ce l-a ajutat să intre în vizorul și inimile acestora.

Numele de scenă a luat naștere în perioada în care artistul își petrecea timpul la Atomic TV. Mai exact, acesta a fost inspirat de unul dintre DJ-ii postului de televiziune. Dj Cat, un cunoscut artist în Ibitza acum, nu a putut să îi rețină niciodată numele lui Marius Inavcea. Așa că de fiecare dată când îl vedea i se adresa cu sintagma: „Ce faci băi Whats Up?!”. 

„Pe vremea aceea eram Marius, nu aveam nume de scenă și era atunci un băiat, DJ Cat care acum e DJ în Ibitza.

Mă vedea pe acolo și ori de câte ori ne întâlneam, îmi spunea: ce faci băi Whats Up?! Omu nu a ținut minte niciodată că mă cheamă Marius și de acolo am rămas cu numele acesta. 
Pe vremea aceea ascultai CD-uri și la 14 ani, așa cum știam eu engleză, am luat CD-ul și mi-am scris numele „Wath” nu „What”. Mi-am scris numele greșit. Îmi e urât să scriu numele meu.
Când am semnat cu Moga, inclusiv Moga m-a întrebat dacă sunt sigur. Pe vremea aia nu exista aplicația de pe telefon”,
 a spus What’s Up.

What’s Up a dezvăluit cum a luat naștere numele său de scenă
What’s Up 

Citește și: What's Up dă cărțile pe față, după ce s-a speculat că și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de Simina! Este sau nu într-o relație? "Nu există om care nu are nevoie să își găsească jumătatea"| EXCLUSIV

Andra e artista care i-a schimbat viața lui What's UP

După o perioadă în care a stat mai retras, What's UP, pe numele lui real Marius Ivancea, a povestit în emisiunea Teo Show despre artista care l-a ajutat să devină celebru și care i-a dat o șansă reală în lumea muzicii.

What’s Up a dezvăluit cum a luat naștere numele său de scenă
What’s Up 

Citește și: De câte probleme de sănătate suferă What's Up? Artistul face dezvăluiri cutremurătoare: "Durerea e mai ușoară de când am început să o înțeleg"| EXCLUSIV

"Într-o zi a venit Andra să asculte niște piese, a auzit-o și pe a mea și așa mi s-a schimbat viața cu totul", a povestit What’s Up despre momentul în care a început cu adevărat cariera lui. Cei doi artiști au început să colaboreze și să scoată piese împreună.