Stiri mondene

What`s Up, declarații cu lacrimi în ochi despre moartea lui Nosfe: „Mă doare inima că știu că frate-miu a lăsat un copil frumos de 7 ani acasă”

What`s Up. declarații cu lacrimi în ochi despre moartea lui Nosfe: „Mă doare inima că știu că frate-miu a lăsat un copil frumos de 7 ani acasă”
What`s Up. declarații cu lacrimi în ochi despre moartea lui Nosfe [Sursa foto: Captură YouTube/Facebook ]
What`s Up a făcut declarații emoționante despre moartea lui Nosfe. Artistul este în stare de șoc după aflarea veștii triste.

What`s Up a vorbit ieri despre moartea subită a rapper-ului Nosfe. Artistul a oferit un interviu și era vizibil îndurerat de vestea care a îndoliat întreaga industrie muzicală. Colegii de breaslă ai lui Nosfe îl descriu ca fiind unul dintre cei mai muncitori oameni și spun că oboseala fizică și psihică l-au afectat până în punctul în care inima lui a cedat.

„Eu nu am copil și mă doare inima că știu că frate-miu a lăsat un copil frumos de 7 ani acasă.

Dacă sunt azi aici, sunt pentru că eu am luat frână, pentru că am ales că banii și faima și ce vor alții nu contează atât de mult, cât contează să o văd pe mama și pe tata bine”, a declarat What`s Up cu lacrimi în ochi. 

Citeste si: Cine a fost Nosfe. „Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii"

What`s Up. declarații cu lacrimi în ochi despre moartea lui Nosfe: „Mă doare inima că știu că frate-miu a lăsat un copil frumos de 7 ani acasă”
What`s Up declarații cu lacrimi în ochi despre moartea lui Nosfe[Sursa foto: Captură YouTube/Facebook ]

Citeste si: Membrii trupei Șatra Benz dezvăluie adevărul despre moartea subită a lui Nosfe: „În timpul concertului i s-a făcut rău”

What`s Up, mesaj dur pentru cei care răspândesc zvonuri în mediul online: „ O să se facă o autopsie, o să vină date clare”

În continuare, artistul a mai vorbit și despre zvonurile care au fost răspândite în mediul online, cum că Nosfe ar fi murit din cauza consumului de droguri. What`s Up atrage atenția asupra faptului că cel mai bine ar fi ca rezultatele autopsiei să vorbească de la sine. 

What`s Up, declarații cu lacrimi în ochi despre moartea lui Nosfe: „Mă doare inima că știu că frate-miu a lăsat un copil frumos de 7 ani acasă”
Nosfe[Sursa foto: Facebook]

„Teribiliștii ar trebui să lase oamenii în pace să-și plângă durerea, eu spre exemplu nici nu am apucat să îl văd. Este fratele de cruce al fratelui meu de cruce, au crescut împreună. Shift și cu el sunt frați și e foarte urât să se vorbească lucruri de genul acesta acum. O să se facă o autopsie, o să vină date clare. Nu mai vorbiți degeaba înainte și lăsați oamenii să își ducă greul mai departe, că despre industria nostră, într-adevăr, eu acum un an și ceva am zis, după 11 luni de trapanele, pentru că asta a cerut publicul, asta am oferit, acum un an și jumătate am zis că inima mea e mărită și că iau o pauză și mă duc în Suedia să îmi revin. La mine, frații și prietenii se așteptau pentru că prea multă muncă este...de luni până joi ești în studio, interviuri peste interviuri, de la studio până la televiziune, apoi te trezești că trebuie să ai concerte joi, vineri, sâmbătă, duminică. Cică te întorci acasă să îți vezi familia două ore, trei, dormi restul de ore și o iei de la capăt și nimeni nu pune stop, nimeni nu pune frână”, a mai mărturisit cântărețul.