Stiri

Vlăduța Lupău, martoră la accidentul din Suceava ”Erau în fața noastră la patru mașini distanță”

Vlăduța Lupău accident Suceava
Vlăduța Lupău, în stare de șoc după accidentul din Suceava [Sursa foto: Vlăduța Lupău Instagram și Monitorulsv.ro]
Vlăduța Lupău este șocată după accidentul îngrozitor care avut loc în Suceava, în urma căruia patru artiști și-au pierdut viața.

O tragedie imensă a lovit muzica românească, după ce în urmă cu o seară, un grav accident s-a produs pe DN 17, în apropierea comunei Dorna Candrenilor, din Suceava. Patru tineri și-au pierdut viața, după ce mașina cu volan pe dreapta a ajuns într-un stâlp de electricitate.

Vlăduța Lupău, martoră la accidentul din Suceava

Vlăduța Lupău este marcată de tragedia care s-a produs în Suceava.

Artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a mărturisit că în jurul orei 03:00, atunci când se afla în Suceava, a văzut că în fața ei avusese un loc un accident, dar nu i-a trecut nici măcar o secundă prin minte că ar putea fi vorba despre ei. 

„Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui! Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri! Suntem alături măcar cu sufletul de Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei”.

Aseară, când veneam de la Suceava spre Cluj, undeva la 03:00 spre dimineață a fost un accident în fața noastră la patru mașini distanță. Ei erau…”
, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citește și: Cine este Ioana Tiperciuc, tânăra artistă în vârstă de 18 care și-a pierdut viața în cumplitul accident din Suceava: "Venea acasă mai repede cu mașina prietenului ei pentru a putea participa la înmormântarea bunicului"

Vlăduța Lupău, despre accidentul din Suceava
Mesajul postat de Vlăduța Lupău pe Instagram[Sursa foto: Vlăduța Lupău Instagram]

Citește și: Cum se recuperează Valentin Sanfira după accidentul din Italia. Unde s-a refugiat soțul Codruței Filip

Cum s-a produs tragedia 

Cei patru tineri se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, unde au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic. Incidentul nefericit s- aprodus în dimineața zilei de luni, în jurul orei 03:35, iar vinovat pentru tragedie a fost un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Dornești, care se afla la volanul autoturismului în timp ce circula pe DN 17, dinspre Bistrița către Vatra Dornei și care

a murit în urma impactului. Se pare că mașina în care s aflau cei patru a părăsit șoseaua și a intrat frontal într-un stâlp de electricitate, în urma coliziunii patru din cei cinci membrii care se aflau în autoturism am murit.

„Luni dimineață, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din com. Dornești, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava”, a transmis IPJ Suceava.

accident suceava
Ei sunt cei patru tineri care au murit în accidentul din Suceava[Sursa foto: Monitorulsv.ro]

Citește și: Tragedie în lumea muzicală! Cine sunt cei patru artiști care au murit în accidentul din Suceava