Stiri

Vlad Odangiu, un nou eveniment de top, de data aceasta în Paris: va mixa pe Turnul Eiffel

 Vlad Odangiu, un nou eveniment de top, de data aceasta în Paris: va mixa pe Turnul Eiffel
Vlad Odangiu, un nou eveniment de top, de data aceasta în Paris: va mixa pe Turnul Eiffel [Sursa foto: Vlad Odangiu]
Vlad Odangiu revine în atenția fanilor săi și pregătește un nou eveniment importanta, de data aceasta în Paris. Iată despre ce este vorba

Vă este dor de evenimentele de top din industria muzicală? Vă doriți să vă bucurați de cele mai tari HIT-uri ale momentului? Vlad Odangiu, cel mai tânăr DJ din România, își propune să bată toate recordurile cu unul dintre cele mai ambițioase proiecte din industria muzicală. În vârstă de 18 ani, Vlad Odangiu va mixa pe TURNUL EIFFEL din Paris. După ce a bucurat lumea în locații ca SKY TOWER BUCURESTI (cea mai înaltă clădire din România), Valea Oltului, Vârful Roman, Vârful Cozia, dar și cea mai înaltă clădire din Oltenia, cel mai tânăr DJ vrea să ajungă în inimile tuturor cu cel mai nou proiect al său. 

„Am crescut înconjurat de muzică, așa că m-am îndrăgostit din prima clipă de această industrie. Mi-a fost greu să fiu luat în seamă, dar am căpătat atenția tuturor atunci când nu m-am dat bătut. Vreau să trec peste barierele din muzică, vreau să îi inspir și pe ceilalți. Putem să facem tot ce ne dorim, vârsta este doar un număr. Vă invit alături de mine la cel mai intens eveniment din ultima perioadă!”, spune Vlad Odangiu. 

Cum poți lua parte la „VLAD ODANGIU ON TOP OF PARIS”

În această perioadă grea încercată, tânărul DJ vrea să ne amintească tuturor că muzica ne vindecă și în cele mai grele clipe. Dacă îți dorești să ieși din monotonia cotidiană și ești și un pasionat al muzicii, poți lua parte la evenimentul lui Vlad Odangiu. Evenimentul va începe la ora 21:00 și va fi transmis LIVE pe 16 aprilie 2022 pe toate rețelele de socializare ale lui Vlad Odangiu. 

Nu uita: muzica ne duce pe cele mai înalte culmi!