Stiri mondene

Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit! Cum s-au afișat cei doi în fața fanilor din mediul online

Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit
Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit [Sursa foto: Instagram]
Cristina Ciobănașu a postat pe rețelele sociale o imagine rară cu noul ei iubit! Iată cine este bărbatul care i-a furat inima actriței!

După o relație care a durat aproximativ 10 ani de zile, nimeni nu se aștepta la Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se despartă vreodată. Deși fanii sperau la o împăcare, protagonista serialului ”Adela” și-a găsit fericirea în brațele unui medic stomatolog renumit, Alexandru Mureșan.Tânăra actriță nu a dat prea multe detalii despre bărbatul care i-a furat inima, motiv pentru care vrea să îl țină pe noul iubit departe de luminile reflectoarelor.

În urmă cu câteva ore, Cristina Ciobănașu și-a bucurat fanii din mediul online, prin intermediul unei fotografii! Mai exact, actrița a postat la InstaStory o fotografie cu noul ei iubit, semn că relația lor ar fi destul de serioasă. În imaginea postată de Cristina Ciobănașu putem observa că radiază de fericire în brațele noul iubit.

Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit
Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit
Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Vlad Gherman, părere sinceră despre relația Cristinei Ciobănașu cu noul ei iubit

În luna august, Cristina Ciobănașu a fost surprinsă în brațele altui bărbat, iar după ce imaginile au apărut pe rețelele sociale, Vlad Gherman, fostul ei partener de viață, a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care actrița o trăiește în prezent cu Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman[Sursa foto: Instagram]

„Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte.(...) Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas.”,   a spus Vlad Gherman