Stiri mondene

Vlad Gherman, accidentare la finalul unui spectacol de teatru. Care este starea sa de sănătate în momentul de față, după ce a trecut prin clipe cumplite

Vlad Gherman, accidentare chiar la finalul unui spectacol de teatru.
Vlad Gherman
Vlad Gherman și-a îngrijorat fanii din mediul online, după ce s-a accidentat la finalul unui spectacol. Cum s-a produs incidentul pe scenă?

Vlad Gherman a petrecut destul de mult timp pe platourile de filmare, iar oboseala și-a spus cuvântul. Actorul le-a dezvăluit recent fanilor săi faptul că a avut parte de o accidentare chiar la finalul unui spectacol de teatru. Conform declarațiilor făcute de actor, se pare că acesta are entorsă. Deși nu a oferit foarte multe detalii despre cum s-a produs incidentul pe scenă, Vlad Gherman le-a arătat fanilor o imagine cu piciorul său accidentat.

„Final de spectacol apoteotic”, a transmis Vlad Gherman.

Citește și: Cum l-a surprins Oana Moșneagu pe Vlad Gherman de ziua lui. Actorul nu se aștepta la un asemenea cadou: "Acesta a fost cadoul iubitei mele de ziua mea"- VIDEO

”Am problemele și fricile mele”. Vlad Gherman, terapie la psiholog de patru ani

În ciuda faptului că se bucură de ani buni de succes pe plan profesional, iar pe plan personal întotdeauna a fost implicat în relații de lungă durată, Vlad Gherman nu a reușit să-și învingă anumite frici, pe care de altfel nu le-a ținut ascunse față de fostele, dar și de actuala parteneră de viață. Protagonista serialului ”Lia” a dezvăluit că merge la terapie de 4 ani, dinainte de despărțirea de Cristina Ciobănașu, pentru a reuși să se cunoască mai bine. 

Vlad Gherman, accidentare chiar la finalul unui spectacol de teatru.
Vlad Gherman

Citește și: Vlad Gherman a ales un inel cu adevărat spectaculos pentru iubita lui, Oana Moșneagu. Cum arată bijuteria cu care a cerut-o de soție

„Și în relația cu Cris, și în relația anterioară eram convins că o să se întâmple pasul acela (n.r căsătoria) la un moment dat. Am avut anumite frici, cum am și acum, întotdeauna o să ai frici și sunt lucruri iarăși discutate în toate relațiile în care sunt, adică nu mă feresc, de asta fac și terapie. 

Merg la psiholog, fiecare cu problemele lui, am fost și înainte de despărțire (n.r de Cristina Ciobănașu), am problemele mele, fricile mele, dar sunt lucruri la care te gândești în toate relațiile, mai ales după ce treci de un anumit timp.   Într-unele se leagă, în altele nu, oricum, orice ar fi, niciodată nu poți să garantezi că două persoane vor rămâne împreună. Atunci nu pot să zic, că nu vreau să descurajez chestia asta, dar e un risc pe care ți-l asumi. Ești fericit, oricum faci pasul ăla când ești fericit. Poate după 5 ani, 10 ani, nu o să mai fii, dar clar îmi doresc (n.r. să se căsătorească), pentru că așa cum ți-am zis, e din ce în ce mai bine între mine și Oana”,   a spis actorul.