Stiri mondene

Viviana Sposub de la ”Bravo, ai stil!”, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu! Ce i-a reproșat juratului: ”Adevărul se vede cu ochiul liber!”

Viviana Sposub de la ”Bravo, ai stil!”, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu!
Viviana Sposub de la ”Bravo, ai stil!”, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu! [Sursa foto: Instagram]
Viviana Sposub, primele declarații după ce a fost criticată de Maurice Munteanu că își editează pozele. Uite ce reacție a avut concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” la adresa juratului de la Kanal D!

Viviana Sposub se află printre cele nouă concurente care au acceptat provocarea de a participa în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Iubita lui George Burcea este pregătită să impresioneze atât jurații, cât și publicul cu ținutele pe care le va purta de-a lungul edițiilor. În primele emisiuni, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a crezut că îi va lăsa pe juraţi fără cuvinte cu ţinuta sa, din păcate, a avut parte de un moment neaşteptat din partea lui Maurice Munteanu.

Mai exact, juratul i-a reproşat tinerei câteva lucruri, spunând că își editează pozele. La vremea respectivă, Viviana Sposub a rămas fără reacție în momentul în care se afla lângă Ilinca Vandici. Recent, iubita lui George Burcea a decis să ofere primele declarații referitoare la reacția juratului de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub de la ”Bravo, ai stil!”, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu!
Viviana Sposub de la ”Bravo, ai stil!”, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu![Sursa foto: Instagram]

”Adevărul se vede cu ochiul liber! Activez de câțiva ani în televiziune, dar și în mediul online și puteți analiza oricând aparițiile mele, atât la tv, cât și pe rețelele sociale.

Eu stiu cine sunt, cum sunt, ce fac, cum arăt etc. M-a luat prin surprindere remarca lui din cadrul emisiunii și nici nu am știut cum să reacționez, mai ales că venea în contextul unei perioade destul de tensionate pentru mine în competiție. Tocmai acesta a fost și scopul glumei, să toarne ultima picătură pentru a umple paharul. Unele concurente aruncau cu tot felul de afirmații neadevărate despre mine, cred că Maurice a vrut să vadă cum aș reacționa dacă și juriul ar face la fel. Până la urmă s-a lăsat cu râsete și asta e tot ce contează!”
, a spus Viviana Sposub pentru ciao.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Viviana Sposub, pusă la zid de Maurice Munteanu: ” La față cred că bagă o mie de filtre!”  

Juratul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să sublinieze faptul că Viviana Sposub nu arată deloc la fel ca în poze, motiv pentru care își editează tot materialul postat pe rețelele sociale. În cele din urmă, Maurice Munteanu i-a spus cocurentei faptul că totul a fost doar o glumă. 

Viviana Sposub de la ”Bravo, ai stil!”, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu!
Maurice Munteanu[Sursa foto: Instagram]

Te editezi în poze! Te lungești, tu ești mică de înălțime. La față cred că bagă o mie de filtre! Îți faci buzele, talia, popoul! Problema concurentei e că nu știe dacă arată el ca în poze, dar tu arăți ca tine în poze? Televizorul nu minte!”, a spus Maurice Munteanu.

„Stai, ne-ai crezut? Doamne, îmi e și frică să mai spun ceva!”, a mai adăugat Maurice Munteanu.