Stiri

Viral! Un cameraman a întrecut alergătorii la o cursă de 100 de metri

Viral! Un cameraman a întrecut alergătorii la o cursă de 100 de metri
Viral! Un cameraman a întrecut alergătorii la o cursă de 100 de metri [Sursa foto: Twitter ]
Un fil muleț a devenit viral pe rețelele sociale după ce, un cameraman care filma o cursă de 100 de metri, a ajuns înaintea participanților.

Un cameraman a reușit să întreacă o serie de alergători care participau la o cursă de 100 de metri. Acesta nu era alergător profesionist și a plecat cu câțiva metri mai în față și a reușit să se mențină pe poziție pe tot parcursul cursei. Nici măcar alergătorii nu erau profesioniști, dar este amuzant cum camermanaul, student, de altfel, a reușit să alerge mai tare decât participanții la cursă.  

VIDEO AICI

Imagini virale! O adolescentă de 17 ani, filmată în timp ce își salvează câinii din ghearele unei ursoaice, chiar în curtea casei 

Un filmuleț în care o adolescentă de 17 ani se năpustește asupra unui urs a ajuns viral pe rețelele sociale.

O adolescentă de 17 ani din California este considerată o eroină, după ce a luptat cu un urs care îi ataca câinii, chiar în curtea casei.

Hailey Morinico a fost surprinsă de camerele video când și-a salvat cățeii din ghearele unei ursoaice flămânde. În imagini putem vedea cum ursoaica și puii ei sunt urcați pe gardul proprietății unde aceasta locuiește.

Fata s-a năpăstuit asupra ursului urcat pe gard și l-a împins, încercând să-l dezechilibreze. Potrivit spuselor sale, aceasta a ieșit afară să vadă din ce motiv câinii ei latrau. La un moment dat, adolescenta a văzut că un urs urcase pe gard și încerca să agațe cu labele câinii care se agitau și voiau să-l alunge. Pentru că a simțit că animalele ei de companie sunt în pericol,  Hailey Morinico  nu a ezitat și a acționat. A alergat în direcția ursului și l-a împlins de pe gard, după care și-a luat câinii și i-a dus în casă. 

„Am ieșit să îi potolesc, am crezut că latră la alți câini cum fac ei de obicei, sincer, nu am avut idee că acolo sunt ursoaica și puii ei” Vezi continuarea aici