Stiri mondene

Cum a ajuns Adda virală pe YouTube înainte de a se lansa în muzică: „Eu nici nu știam ce e YouTube-ul”

Cum a ajuns Adda virală pe YouTube înainte de a se lansa în muzică
Cum a ajuns Adda virală pe YouTube înainte de a se lansa în muzică [Sursa foto: Captură YouTube]
Adda a povestit despre începuturile sale în muzică și cum piesele pe care le scria și le trimitea prietenilor au ajuns pe YouTube.

Adda a știut de mică ce vrea. Artista a început să cânte înainte de a merge în picioare și a început să scrie versuri emoționante încă de când era la școala primară. Artista spune că muzica a fost pasiunea ei de mică și a luptat pentru a-și îndeplini marele vis. Scria piese, le trimitea prietenilor, iar într-o zi a devenit și virală pe YouTube fără ca ea să știe.

Cum a ajuns Adda virală pe YouTube înainte de a se lansa în muzică
Cum a ajuns Adda virală pe YouTube înainte de a se lansa în muzică[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eram în clasa a treia, a patra și scriam niște versuri, se uita și mama așa la bine. M-am descurcat așa de bine la română încât mă certam în liceu cu profesoara. Ea voia să învăț păe de rost un comentariu, eu nu voiam, voiam să citesc și să fac eu comentariul meu. Și așa am făcut și la bac și am fost depunctată. Am luat 8. Am învățat pentru bac cu o zi înainte de română, cu o zi înainte de istorie și cu o zi înainte de logică și am luat aproape 9”, a povestit Adda

Adda a devenit virală pe Youtube după ce prietenii săi i-au postat piesele

Adda și-a dat numele de scenă la vârsta de 12 ani când a început să se înregistreze pe calculator și să-și salveze piesele. 

„La 12 ani, când am avut calculator am început să mă înregistrez de pe programul de pe calculator. Scriam „Ada” și titlul piesei. Și apoi m-am gândit eu într-o seară că ar trebui să fie cu doi de „d”. Și atunci mi-am stabilit numele de scenă. Mai târziu, când a început să fie în vogă „Yahoo Messinger” puneam la status că am făcut o piesă nouă și dacă vrea cineva să o asculte și o trimiteam la oameni. Am tot făcut asta până când una dintre piesele mele au ajuns pe YouTube. Mi-a zis un coleg: Adda, tu știi că piesele tale sunt pe YouTube?! Eu nici nu știam ce e ăla YouTube.

Cum a ajuns Adda virală pe YouTube înainte de a se lansa în muzică
Cum a ajuns Adda virală pe YouTube înainte de a se lansa în muzică[Sursa foto: Captură YouTube]

Am ajuns acasă, am intrat și am văzut toate piesele mele acolo, cu versuri și mesaje de la oameni, dar nimeni nu știa cine sunt, de unde sunt, cum arăt, nu era fața mea nicăieri. Și atunci am zis: cred că am o șansă să fac treaba asta serios. Am început să iau lecții de canto la Școala Populară de Arte și făceam și în privat cu o profesoară. M-am operat la nas ca să pot să cân. Aveam o deviație de sept foarte urâtă și m-am operat tocmai ca să pot să cânt. La 16 ani am mers la o casă de producție și am făcut tot felul de piese. Făceam piese pentru oamenii din Târgu Mureș, compuneam piese pentru miri pe care le cântau ei la nunta lor. Pe la 17-18 ani am început să fac bani de buzunar”, a mai spus Adda la „Vin de-o poveste”.