Stiri

Viral! Doi bărbaţi au mâncat 30 de kilograme de portocale pentru a nu plăti taxa de transport în aeroport

Doi bărbaţi au mâncat 30 de kilograme de portocale
Doi bărbaţi au mâncat 30 de kilograme de portocale [Sursa foto: Global Times]
Doi chinezi au devenit virali pe rețelele de socializare după ce au mâncat 30 de kilograme de portocale pentru a nu plăti taxele de transport în aeroport.

Doi bărbaţi din China au mâncat 30 de kilogmare de portocale în aeroport după ce au aflat că trebuie să plătească o taxă de transport de 300 de yuani, în condiţiile în care ei au plătit pe cele 30 de kilograme de portocale doar 50 de yuani, adică puțin peste 30 de lei, informează Global Times.

Cei doi chinezi au devenit virali pe rețelele de socializare

Doi chinezi au cumpărat o cutie de portocale cu greutatea de 30 de kilograme în timpul călătoriei lor de afaceri la Kunming. În timp ce se pregăteau să urce în avion li s-a spus că se va percepe o taxă de 10 yuani pentru fiecare kilogram de portocale, în total ajungându-se la suma de 300 de yuani. Astfel, pentru că li s-a părut foarte scump, au decis să mănânce pe loc toate portocalele. 

Internauții chinezi s-au amuzat copios pe apetitul celor doi cetățeni care nu voiau în ruptul capului să plătească taxele pentru cele 30 de kilograme de portocale. „N-ar putea să împacheteze portocalele în patru bagaje de mână și să le ducă în cabină?”, a spus un internaut care a privit scenele cu cei doi chinezi. 

„Am stat acolo și am mâncat totul. A durat aproximativ 20-30 de minute. Nu vrem să mai mâncăm niciodată portocale”, a spus unul dintre ei. Cei doi bărbați s-au ales cu ulcer bucal.