Stiri

Viorica de la Clejani, în hohote de plâns, cere ajutorul autorităților: ”Mă confrunt cu o poveste cutremurătoare. Micuții nu mai pot fi aduși la viață”

Viorica de la Clejani, apel disperat pe internet
Viorica de la Clejani, apel disperat pe internet [Sursa foto: Facebook]
Viorica de la Clejani a postat un mesaj absolut șocant pe rețelele sociale. Cântăreața imploră autoritățile să facă dreptate într-un caz de o cruzime greu de imaginat asupra a cinci cățeluși.

Viorica de la Clejani a lansat un apel emoționant în mediul online și cere justiției să facă dreptate într-un caz de violență îngrozitoare îndreptată împotriva a cinci cățeluși. Artista îndemnă autoritățile să intervină pentru a asigura dreptatea în această situație de cruzime extremă. Atenție, informațiile au un puternic impact emoțional.

Viorica de la Clejani, în hohote de plâns, cere ajutorul autorităților

Viorica de la Clejani cere justiției o schimbare după o tragedie inimaginabilă în comuna Bucsani.

Cinci cățeluși au devenit victimele unui act de cruzime extremă. Incidentul a avut loc în Comuna Bucsani, județul Giurgiu, unde micuții au fost descoperiți abandonati într-o cutie, la marginea drumului. O persoană cu suflet mare le-a oferit mâncare dimineața, dar, într-un interval de câteva ore scurte, i-a regăsit fără suflare. Imaginile de la fața locului dezvăluie o scenă de coșmar: cățelușii au fost aparent călcați pe cap și striviți cu brutalitate.
În fața acestei tragedii, Viorica de la Clejani face un apel disperat către autorități și societate, pentru a ajuta în identificarea și trimiterea în fața justiției a responsabililor acestui act inuman. Deși micuții nu pot fi aduși înapoi la viață, tragedia lor servește drept un strigăt urgent pentru schimbări legislative și pentru consolidarea protecției animalelor, aceste ființe vulnerabile care merită să trăiască în siguranță și respect. Comunitatea este îndemnată să se unească în lupta împotriva cruzimii față de animale și să sprijine măsuri care să prevină repetarea unor astfel de incidente de neimaginat.
”Cu inima făcută praf de durere, mă confrunt cu povestea cutremurătoare a cinci cățeluși, victime ale cruzimii umane. Voi face tot posibilul ca vinovații să răspundă în fața legii. Micuții nu mai pot fi aduși la viață, însă, fac din această tragedie un apel pentru SCHIMBĂRI și PROTECȚIE pentru ființele vulnerabile, adică animaluțele... Acești cățeluși au fost găsiți de cineva la marginea drumului în Comuna Bucsani, județul Giurgiu, abandonați într-o cutie.
Dimineața le-a dus mâncare, iar la câteva ore, i-a găsit morți...după cum vedeți în imagini. Călcați pe cap. Striviți cu piciorul. Rog toate posturile de televiziunile să mă ajute la acest caz pentru a găsi vinovații!!!”
, a scris Viorica de la Clejani, pe Instagram.

Citește și: Neglijare, abuz și cruzime fără margini într-un sat din județul Brașov. Un câine a fost împușcat în cap și incendiat. Imagini cu un puternic impact emoţional

Viorica de la Clejani a mers la Poliție

Viorica de la Clejani își exprimă o profundă dezamăgire față de natura umană. Cântăreața merge personal să găsească soluții pentru a prinde vinovatul și va depune plângere la Poliția Bucsani pentru a rezolva situația critică. ”Implicați-vă... că altfel nu e bine... Urâtă rău... rasa umană. Eu mi-am luat șoferul și sunt pe drum. Sper ca cei de la Poliția Bucsani să mă ajute.”, a mai scris artista pe internet.

Cinci căței au fost uciși cu bestialitate
Cinci căței au fost uciși cu bestialitate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Afecțiunea gravă cu care se confruntă Lidia Buble. Cântăreața și-a făcut curaj și a dezvăluit momentele dificile prin care trece: ”Mă irit maxim”